Coat 2016-2017 - modetrender och snygga stilar

Med årstidens förändring förändras kvinnans mode garderobeskap, platsen för en lätt regnrock upptar en vacker och varm kappa. När man utvecklade plagg av 2016-2017 år arbetade modetrender, designers fantasi på full kapacitet, så en rad stilar uppträdde som presenterades både av klassiker och den nyfångade kakan.

Fashion Coats 2017

Imponerande designers arbetade hårt för att ge mångfald till sina samlingar. Stilar av rockar upprepas år efter år, men nuvarande säsong är rik och nyhet. Trendiga jackor 2016-2017 skiljer sig från varandra, och modekvinnor får en unik möjlighet att göra ett val enligt sina individuella preferenser. Men de kännetecknas av sådana vanliga modetrender:

Coat modeller 2016-2017

Varje tjej vill se utsökt när som helst på året. För att förverkliga de idéer som är relaterade till skapandet av olika bilder kan det inte vara tillräckligt med ett föremål i garderoben. Men att välja flera modeller av ytterkläder kommer inte vara svårt, eftersom modehus erbjuder olika klänningar 2016-2017, vars modetrender i kvantitet kan tävla endast med klänningar.

Coat, säsong 2016-2017, representerade en otrolig mängd stilar som kan skilja sig åt i följande delar:

Furrockar 2016-2017 . Fur trim - en integrerad del av kappan i flera årstider. Kappan med en pälskrage 2016-2017 förblir verklig. Kragen kompletterar perfekt både modellen av en enkel stil, och inte vanlig, till exempel militär. Dess form kan vara vilken som helst, halvcirkelformad, oval eller triangulär. Krage kan kombineras med någon outfit, det är bara viktigt att välja rätt tillbehör och färgkombinationer:

Fur Boas är inte mindre populära. Coat 2016-2017, vars modetrender inkluderar detta element, finns i samlingar av Calvin Klein, Antonio Marras, Togo och andra. Men samtidigt, när pälsen prydde bara kragen, passerade, är han närvarande:

Coat i buret . Buret är en av modetrenderna, det är det mest populära trycket för designers, det är närvarande i alla varianter och kombinationer:

Kvinnans päls i buret 2017 är bra eftersom det ser elegant ut, både med affärsdrag och med vanliga jeans. För att få den perfekta bilden fortsätter den att komplettera den med skor på slitbanan eller fotkängan. I detta fall spelar inte längden på kappan på sig, skorna är perfekt kombinerade med en lång och i förkortad form. Det rekommenderas att köpa en jacka i en stor bur för damer med magnifika former, och för små - tunna modekvinnor.

Quiltade jackor . I hjärtat av modekvinnor länge regerade quiltade rockar skapar couturiers dem i en sådan sort som du kan bli förvirrad. I samlingen av Alexander McQueen är de tredimensionella, medan Stella McCartney erbjuder varianter av coat-raincoats. För den kalla perioden har designers framställt quiltade jackor av 2016-2017 av denna snitt:

Materialet till pälsen kan väljas mycket originellt: både traditionella nylon och ullartade saker med en screed, som framgångsrikt kompletteras med läder, mockainsatser. Det är svårt att hitta en kappa utan päls trim, den är närvarande överallt, från kragen till kanten. Stygn på vävnaderna ser annorlunda ut och kan ha följande utseende:

Stickad kappa . Den verkliga trenden i säsongen kan kallas stickade rockar, som ser lika bra ut på kontoret och i vardagen. De är lätta att kombinera med olika outfits och tillbehör. En variant av parning kan vara en geometrisk prydnad eller tjocka flätor. Moderockar 2017 präglas av tydliga enkla linjer, men det finns ett överflöd av inredning, vilket återspeglas i sådana modetrender:

Klädstilar 2017

Den kommande vintern, det rättvisa könet, med hänsyn till egenskaperna hos dess form och individuella preferenser, kommer att kunna hämta en jacka 2016-2017, modetrenderna är följande:

  1. Faktiska överrockar kommer att vara aktuella , det är idealiskt för djärva och bestämda damer, och dessutom kan de gömma överdrivna kurvor. Designers skapar modeller med absolut inga dekorationer eller med ovanliga finish. En komplicerad klippning av ärmen är huvudkontakt av många modedesigners, det rundar axelns linje, vilket gör kläderna mer exakta.
  2. Klassiker är älskade av alla som arbetar på kontoret. Med hjälp av en dubbelhårig kappa är det möjligt att skapa en minnesvärd bild, som inte alls förknippas med gråa arbetsdagar. Med praktiskt syfte plockas pälsen upp till mitten av shinen. Den mest relevanta färgskalan är svart, vit eller annan neutral nyans.
  3. Modignade jackor av 2016-2017 är kappor. De representeras av sådana varianter som craps, sjalar, ponchos. Av olika slag med dem kan bara ärtjackor tävla. Båda alternativen är lämpliga för vardagligt slitage.

Coatsamling 2016-2017

Genom att skapa sina samlingar under den kommande vintersäsongen visade framstående couturiers en extraordinär fantasi. I det här fallet är varje kappa helt annorlunda än någon annan: de varierar i färg, stil och inredning. Designerrockar från 2017 skiljer sig från varandra i unika stilar, som är märkliga för ett visst varumärke. Samlingar tar hänsyn till de senaste modetrenderna, men de har funktioner som är inneboende i detta eller det här varumärket.

Coat of Dolce Gabbana 2016-2017 . På den nya showen presenterade det italienska modehuset sina idéer med trender av kappan 2016-2017. Vackra, ljusa tryck har länge blivit varumärket för Dolce Gabbana. I denna samling använde designers dem fullt ut. Förutom ovanliga färger är pälsen dekorerad med applikationer. Möss, katter och vackra damer sticker ut mot bakgrunden av vita drifter. Mästaren i en sådan kappa kommer att vara svår att inte märka, särskilt om den är dekorerad med dekorativa dekorativa element.

Coat Mega Mia 2016-2017 . Modehuset Mach Mahra är en vidhäftande av sofistikerad elegans, som ligger till grund för den senaste samlingen. Varje kvinna som har lagt på en kappa från Mach Maha, kommer att avslöja hennes personlighet och betona hennes värdighet. Egenskaperna hos varumärket är: preferenser för kashmir och kamelull, slät silhuett och original minnesvärda detaljer. När du svarar på frågan, vilka rockar är på mode år 2017 kan du ange att produkterna presenteras i flera versioner:

Chanel coat . Chanel Collection har traditionellt ledande position i modevärlden, den är genomsyrad av 60-talets anda och har sådana särdrag:

Coat Prada 2016-2017 . Prada samling är fantastisk, den har en speciell stil som inte tillåter förvirrande saker med något annat märke. Modellerna av kappan 2017 utmärks av sådana detaljer:

Vackra rockar 2016-2017 år

Vintern 2017 representeras av spektakulära och kreativa modeller. Trenden i denna säsong är en vacker jacka 2016-2017 med ljusa detaljer, men samtidigt bekväm och funktionell. Representanter för det fria könet kan idealiskt se ut, ha plockat upp för sig en stil där de kommer att se feminin och utsökt ut. Detta uppnås genom sådana modetrender:

Trendiga klädfärger 2016-2017 . Färgskalan, som används vid tillverkning av plagg, kännetecknas av en otrolig variation. Det är inte begränsat till svart, mode inkluderar sådana nyanser: lavendel, dammig rosa, persika, ljusröd, gul, grön skinn av 2017.

Under den kommande säsongen använder couturiers kappor av 2016-2017, vars modetrender presenteras i form av ett överflöd av tryck. Deras innovationer inkluderar:

Modeartiklar på pälsen . Som samlingar av ledande modehus visade har lakoniska rockar vunnit sina positioner denna säsong, men de är inte huvudtrenden. Istället för en gammal stil av monofonisk tyg, är pälsen dekorerad med sådana element: