Byrå i Provence stil

Ett populärt och snyggt inredningselement - en byrå, har sedan många år använts i hemmet. Namnet kom från den franska "commode", vilket betyder - bekvämt. Även om det först var bara en resväska med en låda underifrån. I våra år blir Provence- stilkistor alltmer en raffinerad och bekväm del av inredningen. De överflöd av former och storlekar har potential att förkroppsliga de mest varierande av dina mönster. Bröstets inre utrymme används funktionellt med lådor. Kistar i Provence stil ser ut som om de är möbler från tidigare tider. På grund av den avsiktliga slitage och deformation av möblerna ger ett unikt utseende.

Bröst i det inre av Provence

Byrået ser perfekt ut i olika rum. För korridoren eller vardagsrummet kan du välja en hög byrå, i de inre lådorna som placerar böcker, kläder eller nödvändiga bagage. På bänkskivan kan du sätta en vas med blommor, en telefon eller en ram med foton.

För ett sovrum, väljer ofta en vit byrå i stil med Provence. På disken kan du lägga en spegel, såväl som kosmetika, kam och parfym. En vit byrå kommer att se harmonisk ut i ett ljust, rymligt sovrum. Lådan i Provence-sovrummet väljs ofta av älskare av klassisk inredning. Denna möbel är idealisk för förvaring av sängkläder och föremål av en kvinnlig toalett. För barn och vardagsrum kan du välja en grå Provence bröstkorg, vilket ser bra ut och passar bra med olika färglösningar. Ett elegant vardagsrum i mörka färger passar perfekt med grå möbler.

Praktiska och eleganta byråer i Provence-stil presenteras på marknaden med ett brett utbud. Du kommer bli glatt överraskad av överflöd av former, material och färger. Du kommer att vara nöjd med en sådan lyxig inredning och kunna uppskatta dess funktionalitet.