Bed-delfin - klassisk av moderna möbler

Sovvagnen ska vara pålitlig och bekväm. Bädddolfinen är vackert utformad, utrustad med en transformerande mekanism, rymliga förvaringssystem. Modeller har många konfigurationer, variationer i prestanda och ytterligare funktioner.

Säng med en delfinmekanism

Harmonisk design av möbler dekorerar inredningen, och dess bekväma och pålitliga design ger boende en hälsosam och säker sömn. En enkelbädds delfin är utrustad med en sida och en ryggstöd, den används främst för en plantskola eller ett barnrum. Vissa modeller är utrustade med utdragbara kondensiva lådor för tvätt, lyftmekanismer. Bed-delfin är gjord i flera olika variationer. Den kan kombineras med en soffa, en fåtölj, förvandlas till en storformat sovare, är gjord i en rak eller vinklad version.

Dubbelsäng-soffa - delfin mekanism

Möblerade möbler vänder snabbt från en mysig dag för att läsa böcker i en bekväm säng för sömn. Delfinbädden är gjord av MDF eller naturligt trä, båda materialen är miljövänliga och säkra för hälsan. Kärnan i mekanismen är att från under soffans huvudsäte sträcker sig horisontellt och stiger en extra panel, så läggs de två komponenterna ut i ett plan och omvandlas till en bekväm dubbelsäng.

Möbler kan vara en bekväm sovplats för vuxna och barn. En intressant design av barnmöbler , tillverkad i marin stil, med blå, blå, sandig klädsel, ryggstödet är gjord i form av en dykning delfin, det finns mjuka armstöd. Barnet själv kommer att kunna lägga ut sängen, eftersom mekanismen är lätt att använda.

Baby säng-delfin

En sådan sovbädd är praktisk, vacker, utrustad med ytterligare funktionalitet, som barn. En dolphin säng med en ledge är utrustad med en ljus fasad, utförd med en lättnad eller 3d bild av en älskad marin invånare. Frontpanelen skyddar barnet på ett tillförlitligt sätt från att falla och dekorerar produktens design och hela rummet, det kan fästas till vänster eller höger om sängen, beroende på vilken sida som planeras för att göra huvudet .

Sida och bakre kanter hindrar barnet från att röra den svala väggen. Sovplats för de yngsta ligger lågt, barnet själv kan klättra på det och gå ner. Det finns modeller för fler vuxna barn, där sängen är utrustad ovanför, över flera nivåer av nischer och lådor. Sådana strukturer är utrustade med låga steg. Du kan installera satsen i ett hörn av rummet eller mitt på väggen.

Rammen av möbler är gjord i ljus färg, fasaderna och dekorpanelen gör ljusa - orange, lila, blå, blå, vilket gör konstruktionen mer kontrast. Den rosa delfinbädden är ett lämpligt alternativ för tjejer. Vackert söka alternativ med en fasad för glans och metall. Salad delfin säng - mer universell färg. Det är lika relevant för både pojkar och flickor.

Teenage dolphin säng

Barn växer snabbt, ett intressant alternativ är en modifikation som syftar till att växa ett barn. Deltagaren i teenagens enkelsäng har följande funktion: soffans huvudsittande, som bara har två angränsande ryggstöd, är horisontellt utsträckt, en speciell kudde läggs mellan den och det smala huvudet som bildar en bekväm, utdragen sovplats.

På insidan av modellen finns en rymlig låda där du kan lagra saker och sängkläder. Tillgång till den öppnas när huvudsätet rör sig horisontellt. Det finns modeller med en bekväm lyftmekanism, som med hjälp av stötdämpare flyttar sängen i vertikal riktning och öppnar en nisch. Möblernas färg är lugnare. Till exempel är modeller av monokromatisk grå, brun, blå, burgunderfärg lämplig för skolbarn. Soffan passar in i den ungdomliga designen och kommer inte ta upp mycket utrymme.

Bed-delfin - typer

Populariteten hos sådana möbler är i dess praktiska, rymlighet och bekvämlighet. Sängtyp delfin har flera olika modifieringar och designalternativ. De skiljer sig åt i sängens storlek, närvaron av ytterligare funktioner, sätt att transformera. Retolbar säng delfin kan ändras från singel till dubbel. Det finns intressanta förslag för omformning, våningssängmöbler, hörnmodeller, hopfällbara stolar . Komplexets funktionalitet förbättras av rymliga lagringssystem.

The Dolphin

Universal mjuka möbler gör att du kan göra en sovplats kompakt och bekväm. En stol med en delfinmekanism har en mobil sits som stiger upp och går i en liten soffa för en person. Denna modell är lämplig för barnrum med ett litet område. Utformningen av en fåtölj för småbarn kännetecknas av en speciell originalitet och ljusstyrka. Tillverkare erbjuder alternativ, stiliserade för stora mjuka leksaker i form av en björn, bilar, dekorerad med färgglada detaljer. Denna design gör stolarna intressanta för barn.

Bed-delfin med lådor

För att öka funktionaliteten och kompaktheten hos möbel tillverkare fyller den med ytterligare funktioner. Barnsäng delfin med lådor har rymliga förvaringssystem längst ner på modellen precis under sängen. Med sin design kan du bekvämt vila och lagra sängkläder, leksaker. Låg landning vid kajen är fördelen med modellen. Lådor i antalet två eller de två styckena är utrustade med en rullande mekanism - hjul och skenor, vilket gör processen för deras användning så bekväm som möjligt.

Med djupet i lagringssystemet kan du lagra dem många leksaker av barnet och textilier, det kan ersätta en hel byrå. Mekanismen med hjul förstör inte golvbeläggningen och låter de inre lådorna öppna fritt. Det rekommenderas att välja en modell på löpare om det finns en fluffig matta i rummet på golvet. I det här fallet fästs lådorna ovanför beläggningsgraden och rör sig obehindrat. Med sådana anpassningar kan barnet från barndomen vara vana vid noggrannhet och tvinga att städa upp sina tillhörigheter på plats.

Bed-loft delfin

I modeller av detta slag har den typiska transformationsmekanismen genomgått förändringar. När den är hopfälld är möbler en vanlig soffa med kuddar istället för ryggen. När sätet är upphöjd, är modellen inte horisontellt utsträckt men sträckt vertikalt uppåt, vilket resulterar i att i stället för en rymlig säng, erhålls två enkelsängar, kompletterad med en trappsteg till andra våningen och skyddsskenor.

En våningssäng delfin tar inte mycket utrymme i rummet och låter barnen bekvämt rymma. Denna modifikation ser lakonisk och modern ut, den använder metallbetjänade fästelement, ljus monofonisk klädsel. Modellen är lämplig för en minimalistisk inredning, populär bland tonåringar. Vikningsmekanismen är lätt - studenten kan självständigt klara av sovplatsens organisation.

Bed-delfin med madrass

Det finns en annan intressant variant av den kompakta dubbla modellen. Rymd säng delfin är utrustad med en extra utdragbar madrass, som ligger under huvudbädden. Som ett resultat av modifieringen finns det två enkla bunkar belägna i parallella plan. I nedre delen av modellen är smala lådor för förvaring inbyggda.

Hörn säng delfin

Det finns mer rymliga alternativ för sådana möbler. Hörnversionen av soffan är en stor modifikation avsedd för två personer. Transformation sker på grund av utbyggnaden av plattformen, som stiger uppåt, är det bara nödvändigt att dra den på sig på en speciellt utformad slinga. På grund av detta bildas en rymlig sovande säng.

I alla vinkelvarianter finns en lådan för linne, tillträde till vilken öppnas med hjälp av en häftorm i sidans icke-vikande sektion. Denna design är pålitlig och enkel att använda. Bed-delfin gjord av spånplatta är ett överkomligt och billigt alternativ, och materialet ser ut som trä från externa indikatorer. Modeller är populära för arrangemang, både barn och vuxna rum.

Bed-delfin finns i flera varianter, som alla har sina egna estetiska och funktionella egenskaper. Säkerhetsfästen skyddar barnet från att falla, vikningsmekanismen gör det möjligt att förvandla en säng till en rymlig eller tvåstegs modell, ytterligare lådor ger rymliga förvaringssystem för leksaker och linne. Många barn och föräldrar föredrar denna harmoniska design, säkerhet och komfort.