Anorak Nike

När fönstret är soligt vår eller gyllene höst betyder det att det är dags att gå vidare till praktiska och mångsidiga kläder, som inte saknar stil och attraktivitet. Det är dags för anorak, jackor från ett varumärke med ett världsomspännande rykte, Nike.

Det är värt att notera att med andra ord kallas den här typen av ytterkläder som en windbreaker. Det här är något som du kan kasta dig själv, när gatan inte är varm sommar, men också snöstormsperioden bakom. I allmänhet är anorak samma jacka, men det finns betydande fördelar i det, vilket skiljer det från samma windbreaker.

Det mest intressanta är att Nich uppfann en sådan modell, även om han har mycket av sin egen utveckling, och märkligt nog, Eskimos.

"Höjdpunkten" av kvinnliga anorak från Nike

Först och främst är det omöjligt att ignorera det faktum att det inte finns något fästelement för hela produktens längd. Utgående från detta har vi att jackan ska bäras över huvudet. Visst, Nike bestämde sig för att göra ett undantag för sig själv och skapade en serie modeller med en lång blixt. Förmodligen skapades det i bekvämligheten av egna kunder.

När det gäller produktens längd är anoraken ganska kort. Det maximala som kan köpas är kläder upp till mitten av låret.

Som material för kvinnliga windbreakers använder Nike högkvalitativa vattentäta tyger, som dessutom är mycket lätta. Så följer det att anoraken är idealisk för tidig vår och höst när regndroppar kan falla till marken oväntat.

Inget mindre viktigt inslag i detta ytterplagg är en stor bröstficka. Sant, inte alla modeller av sport märket kan skryta av dem. Men dess "plus" är att anoraken, om möjligt, kan rullas helt i denna ficka. Kompakt och elegant - allt i en flaska.

Ibland är det förvirrad med kvinnoparken . Visst, de är något liknande. Det är en anorak som är lång före höfterna, har en åtdragning på undersidan och en huva, och det har inte heller pälsförlängning, vilket inte kan sägas om parken.

När man talar om fördelarna är det viktigt att komma ihåg att anorakerna skyddar perfekt mot fukt, men inte från den svåra förkylningen.

Sport anorak Nike - en mängd olika val

Speciellt för personer som är professionellt inblandade i körning eller bara för fans, har Nike utvecklat "Transparent Run" -samlingen. Det finns många bra modeller av anoraker här. Windbreaks är gjorda av vindtätt tyg, vilket är så lätt att det inte ger några besvär under sportövningar. När det gäller detaljerna innehåller samlingen produkter med krage-ställ , fickor med blixtlås. Inte mindre viktig komponent i varje jacka är de ljusreflekterande elementen, tack vare vilken du kan känna dig säker även under natten.

Dessutom var idrottsföretaget bryr sig inte bara om kvalitet, men också elegant design. Ett tydligt bevis på detta är det färgglada färgområdet av ytterkläder, vilket är idealiskt för alla kläder. Hon kommer att hjälpa uttrycka kvinnans mode, visa sin personlighet.

Windbreakers sys från ett material som heter "Nike Dri-FIT". Detta är ett mycket effektivt polyestertyg. Den innehåller ett stort antal mikrofibrer. Deras huvudsakliga funktion är att avlägsna överskottsvett på ytan av vävnaden. I det här fallet kan du inte oroa dig för att kläderna kommer att färgas med fläckar. Den senare förångas snabbt, tack vare en speciell textur av materialet. Även under intensiv belastning kommer huden att förbli torr, och känslan av komfort och attraktivitet kommer inte att gå förrän i slutet av dagen. Behöver en modern tjej något annat, för att känna sig trygg?