Väst gjord av räv

En väst och en krage av rävpäls är redan en riktig klassiker. Att bli den mest trendiga modellen någonstans i början av 2010 är de starkt förankrade i modeskvinnans garderob och för närvarande, trots sitt höga pris, aktivt uppköpta av dem som i den kalla efterårstiden gillar att sätta sig i mjuk varm päls. Om du bara planerar att köpa en väst av pälsfox, var uppmärksam på följande tips, de kan vara användbara för dig.

Vi väljer produkter från räv - hur man inte luras?

Med tanke på att kvinnliga västar gjorda av rävpäls är ganska dyra (medelpris $ 700), är de ofta smidda och ersätts med konstgjord eller päls av låg kvalitet. För att få en riktigt bra produkt för pengarna, var uppmärksam på sådana faktorer:

  1. Tillverkare. Den mest kvalitativa pälsen från rävarna från ryska, finska och kanadensiska ursprung - det vill säga från de norra länderna där foxhålen lever i en naturlig miljö.
  2. Origin. Delvis denna punkt är synkroniserad med den föregående. Faktum är att kvaliteten på pälsdräven väldigt mycket beror på villkoren för frihetsberövande. Den ideala lösningen är en kombination av naturliga klimatförhållanden och artificiell utfodring, vilket skulle ge djuret alla nödvändiga näringsämnen i en mängd som var tillräcklig för att upprätthålla ett hälsosamt tillstånd av ullkåpan.
  3. Color. Kvalitet päls har lika mörka och lätta hår. Samtidigt bör de vara jämnt färgade och inte ge bort rödaktiga någonstans.
  4. Stapelens enhetlighet. På ett bra sätt ska en jacka eller väst av rävskinn tillverkas uteslutande från djurets rygg, eftersom på pälsen är pälsen för kort och tunn. Om du märker att pälsen har en annan längd är det bättre att vägra ett sådant köp. Det är trots allt inte känt vad annat tillverkaren bestämde sig för att spara, annat än materialet.

Det avgörande ögonblicket är valet av modellen

Hitta en butik med kvalitetspälsprodukter - det är vanligtvis halva slaget. Det är mycket svårare att navigera i ett stort sortiment av varor och hämta modellen som sitter på dig som en handske. Lyckligtvis kan vissa stilar raderas omedelbart, helt enkelt baserat på typen av din figur . Så låt oss ta reda på vad exakt är värt att försöka, och vad som ska gå på hängaren:

  1. Om du har en fantastisk byst, avvisa genast de kortare versionerna. En ärmlös tröja som tillverkas av räv av denna typ kommer att göra dig en kolobok. Men en långsträckt modell med V-nacke gör det lönsamt att slå en sådan egenskap i figuren.
  2. Om du har en figur i form av en triangel med smala axlar och breda höfter, var uppmärksam på de monterade modellerna, helst kompletterad med en bälte. Rak skärning kommer att sitta på dig, men den här lösningen balanserar figuren på bekostnad av traditionellt voluminösa axlar i västarna och accentet på den smala midjan.
  3. Hög och smal kan spela med kortare modeller, vilket är speciellt sant om du har överdriven leanness. Och med en siffra av typen timglas, kommer en väst som är upp till mitten av höften att passa perfekt.
  4. Enkelt plump bör vara uppmärksam på de rymliga långa modellerna, men samtidigt komma ihåg att de bara måste bära med skor på hälen.

Genom att välja rätt form och välja en kvalitetsprodukt kan du skapa ett stort antal ursprungliga bilder, vilket givetvis kommer att uppmärksamma dig. Samtidigt kan man, beroende på väderförhållandena, ha på sig en väst både på våren och på hösten och på vintern. Moderna modetrender är sådana att en pälsfodra kan bäras över en läderjacka eller en tjock tröja.