Undory Ski Resort

Ulyanovsk-regionen bjuder alla till en ny skidort Undory! Det öppnades nyligen, för närvarande finns det bara två rutter. De går här inte bara för skidåkning eller snowboard , men också för att förbättra deras hälsa. Den här platsen byggdes trots allt på grundval av det nuvarande sanatoriet "Dubki". Låt oss ta reda på vad som är så anmärkningsvärt semester i Undorah, att det redan var inom det första året som besökts av mer än åtta tusen semesterfirare?

Vila i Undorah

Undora bergsbasis ligger inte långt från regionens centrum (40 km). Vintrarna här är snöiga, men de är ganska milda, temperaturen är sällan under -10. I allmänhet är närvaron av naturlig snö inte nödvändig här, det räcker bara för minus temperatur, och sedan är det upp med snökanoner. I Undory går de inte så mycket för skridskoåkning, som för syftet med behandling med mineralvatten i ett lokalt sanatorium. För dem som inte tycker om vinterlov utan bergskidåkning, är två spår förberedda i Undory. Mer Undory är känt för sina sevärdheter, utflykter skickas regelbundet till intressanta platser. Det finns en magnifik natur, ren luft av barrskogar, det finns många fantastiska ställen att göra vackra bilder till minne. Om dina huvudkrav för en skidort är milda långa nedfarter, hastighet och adrenalin, är det bättre att hitta dig själv en annan plats för skidåkning. Tja, för en familjesemester med barn Undory blir en bra skidåkning.

Undory skidbackar

Eftersom det bara finns två spår i denna skidort är det sannolikt att personer som har åkt skidor på bergssluttor i flera år inte är intressanta. Men för nybörjare är det saken! Spår har en bredd på ca 70 meter och mjuka backar (en höjdskillnad på bara 60 meter). Ruttens längd är sådan att även nybörjare inte kommer att trösta sina fötter (400 meter). Serveras av två hissar. En av dem är av bogseringstyp, och den andra är av transportörstypen. Båda Undor spåren tänds på natten, så de som önskar kan åka från backarna till sent. Nöjen och kvaliteten på backarna, de rammar dagligen av en snöstorm, så de har en perfekt platt yta varje morgon. Låt oss nu ta reda på var du kan gå eller gå under en paus från skidåkning.

sevärdheter

Vila i Undorah är det värt att besöka paleontologiska museet. Inom dess väggar kan du hitta den mest intressanta samlingen av ben av fossila reptiler, vars ålder når 1,5 miljoner år! Denna plats ligger på hela fount av fossila underverk av tidigare epoker. Han är unik och unik i sitt slag, barn och vuxna, det blir väldigt intressant.

Lokala mineralfjädrar är "höjdpunkten" av Undora! För närvarande finns det 20 nycklar som slår tangent. Detta vatten är likartat i sin komposition till Truskavets mineralvatten. Kalla det "Volzhanka", vatten är visat att dricka i en mängd olika sjukdomar. Den lokala befolkningen vet om sina medicinska egenskaper i flera århundraden. Detta vatten är mycket transparent, har en otroligt trevlig smak, lämnar inte en obehaglig eftersmak, som många andra mineralvatten.

Nu får vi se hur snabbast det är att komma till Undory med bil. Att gå här är bäst från Ulyanovsk (distriktet), vägen tar ganska lång tid, inte mer än 20-30 minuter. Kvaliteten på dess täckning är tillfredsställande, så du kan lätt "trycka". Vila i Undorah är en utmärkt tid på backarna, en utmärkt laddning av glädje från sanatoriumets "Dubki" och positiva känslor. Att gå här är definitivt värt det!