Trendy Berets våren 2013

På våren är en integrerad del av stilen den ursprungliga huvudbonaden, som harmoniskt kompletterar din bild och skyddar mot regn, vind och kyla. Moderna kvinnor har höga krav på detta tillbehör. Huvudbonaderna ska vara praktiska och bekväma, betona kvinnlighet, se stilfullt och locka uppmärksamhet.

I den här säsongen är den klassiska trendiga björnen fortfarande en modetrend. Denna underbara retro-sak som vi ärvde från våra mormor, är ett underbart bildchip som prydar någon bild.

Faktiska smycken för modetryckta burkar 2013 är: ritningstryck, paljetter, rhinestones, bågar, samt original manuell bindning.

Hur väljer man rätt stilig bärare?

Modiga stickade björnar kombineras harmoniskt med fjädrar, regnrockar, jackor och jackor. När du kombinerar den här huvudbonaden med en mängd olika kläder, glöm inte att vara uppmärksam på det material som det sys från och färgen på produkten. Mycket original ser en bild, konsekvent i ett enda färgschema eller matchas i olika nyanser av en enda palett.

Modiga kvinnabjörnar kombineras perfekt med olika kläder av olika färger och texturer. I detta avseende anses de mest mångsidiga som snygga strumpor. Modellen, hakad med en spektakulär inredning, kan bli ett originalt element i aftonklänningen, med rätt passformklänning och material.

När du väljer den här klassiska huvudbonaden, överväga färgen på dina ögon, hår och hud. För mörkhåriga tjejer är singeltonmodeller av svart, vit, bard eller lila färg idealisk. Blondiner med ljusa ögon passar perfekt för mjuka färger, till exempel blå, beige och grön. Skönhet i blek hud och blont hår kan effektivt betonas av en modig bär av grå färg, i original kombination med ytterkläder av djuphavsfärg eller ungt lövverk.

Hur man bär bären korrekt?

Modig barett för en kvinna anses vara en universell detalj i garderoben, vilket ger en speciell romantik till din bild. Sätt att bära den här huvudbonaden, och allt beror på din smak och fantasi. Men det finns några nyanser som bör följas: