Trendig säsongssäsong: korgros, varav alla är galen

Flätan är en feminin, söt och otroligt romantisk bild, orättvist bortglömd av alla. Men, tack vare Alison Valsamis ansträngningar, kom mode för flätor, gjorda i form av blommor, igen in i mode. Instagram exploderade bokstavligen från hennes bisarra frisyrer.

En frisör från Connecticut delade hennes bilder och avslöjade hemligheterna om hur man skapar en så komplicerad frisyr. När allt kommer omkring kan inte alla uppnå sådan skönhet i hemmet.

"För att skapa en ros, tar jag först en fläta av tre strängar," delade stylisten. "Då piska de vanliga och holländska" fiskstjärtarna "och växla dem till ett större djup. I slutet av pisken flätar den holländska 3-luckan på ytterkanterna för att skapa stora kronblad. "

Låter enkelt nog. Prova och du kommer att göra något liknande, och då kommer din bild att omvandlas radikalt. Se vilka andra frisyrer Alison skapar - de ser fantastiska ut!

1. Alison tar sitt arbete seriöst.

2. Visst är rosen den mest favoritblomma hos frisören från Connecticut.

3. Blomst hår på alla sidor ser kreativt ut, ovanligt och extremt vackert.

4. Om du fyller din hand, tar det inte mer än 15 minuter att skapa en sådan frisyr.

5. Ett annat alternativ för att skapa en "blomma" frisyr.

6. För att dekorera en frisör är det möjligt med en diadem, även om hon i sig är en prydnad.

Denna typ av vävning kan göras för bröllopet. Och för bruden och för flickvännen.

7. En ovanlig version av flätning av flätan exploderade all Instagram.

8. Håret kan inte bara samlas i ett bunt, men lämnar också en del av den lösa. Perfekt för en högtidlig händelse.

9. Blomma vävning hela tiden var populär.

Tja, det finns så fantastiska frisörer som återuppliver gamla traditioner. Blomman i håret, flätor och andra frisyrer av detta slag har sjunkit till glömska, och hårklippningarna "Bob" och pixy kom för att ersätta dem. Fler och fler tjejer vill växa i håret och ännu mer så gör sådana frisyrer. Vi hoppas att dessa bilder inspirerar många att skapa en original och unik bild.