Terapeutisk mat för katter

När våra fluffiga husdjur blir sjuka bär vi älskade djur till veterinären på jakt efter rätt diagnos och omedelbar behandling. Men ibland rutinmässiga kirurgiska ingrepp är få, långvarig användning av reagenser och mediciner, liksom olika vitaminer och mineraltillskott, krävs. Speciellt för sådana patienter har mycket effektiva medel tagits fram - fuktigt och torrt terapeutiskt foder för katter. De verkar se ut som ofarliga och vanliga produkter som husdjursbutikerna är trånga, men i rantsofferna finns ingredienser som kan hjälpa djurälskare att lösa allvarliga och brådskande problem med sina husdjur.

Hur man använder medicinsk torrmat och konserverad mat till katter?

Det bör förstås att sådana dieter förutom enkla produkter innehåller sådana komponenter som vanliga friska djur kan skada, så det är bättre att inte köpa dem utan råd från en specialist. Dessutom kan en mat inte bota sjukdomen, det krävs ofta komplex terapi med användning av andra droger. Det är inte önskvärt för sådana dieter, som har en botande effekt, som skall ges tillsammans med enkel torkning eller konserverad mat. Således minskar ägarna dosen av de fördelaktiga ingredienserna genom att överföra dem till ingenting.

Det bästa terapeutiska foderet för katter är producerat av Hills , Royal Canin , 1-stchoice, Eukanuba, Farmina, Advance, Purina. De producerar specialutvecklade produkter mot ett brett spektrum av vanliga sjukdomar:

Observera att många dieter kan täcka ett komplex av problem. Foder för kastrerade katter med en helande effekt kan till exempel inte bara mätta snabbt kroppen, utan också öka immunförsvaret, eliminera täppning av tarmkanalen med avfall, förhindra bildandet av stenar i genitourinärsystemet eller främja deras upplösning. Köpet av en sådan diet orsakar inte problem, det finns i det vanliga nätverket eller i veterinären. Om du litar på ett beprövat varumärke och inte vill använda en annan företags varor, så behöver du inte oroa dig. Alla kända tillverkare har inom området, både allmänna dieter och terapeutiska matar.