Tecken på för tidig födsel

Preterm leverans anses vara från 22 till 37 veckor. Orsakerna till för tidig födsel kan vara obehandlad högt blodtryck i livmodern, dåliga vanor, hälsopåverkan på grund av den framtida moderns låga socioekonomiska status, tidigare drabbats av aborter och missfall. I denna artikel kommer vi att titta på hur man känner igen prekursorer och symtom på för tidig födsel.

Tecken på för tidig födsel

För tidiga födelser är hotande, början och start. De första tecknen på för tidig födelse manifesteras således av lägre buksmärtor, liknande de som uppstår vid högt blodtryck, och kan i de flesta fall åtföljas av smärtsam smärta i nedre delen av ryggen. I detta fall förblir livmoderhalsen stängd. Med början av förtida födseln uppträder markanta krampsmerter i buken, nacken förkortas och öppnas, en fosterblåsan med urinflödesflöde kan skadas.

Hur man känner igen för tidiga födslar?

Tänk nu tecknen på ett hot om för tidig födsel:

För att bestämma benägenheten för för tidig födsel finns det Actim Partus-testet, som bestämmer beredskapen för livmoderhalsen för förlossning och läckage av fostervätska. Bekvämligheten med detta test är att det kan användas hemma.

Men framtida mamma måste veta hur för tidig födsel börjar förhindra problem. Om en kvinna har hittat de flesta ovanstående symptom, ska hon omedelbart söka medicinsk hjälp. Ju tidigare hotet om abort upptäcks, ju mer sannolikt är det att graviditeten kommer att sparas.