Snygga Bows 2013

Om vi ​​pratar om de senaste trenderna och nyheterna i världsmode, bör vi prata om modetrender i klädstilen. De mest snygga bågarna denna säsong innehåller en hel färgpalett och är fulla av olika tyger och stilar. Och allt för att någon tjej kunde hitta en modern båge som passar henne.

Stil i allvar

De senaste trenderna i klädvärlden garanterar att ponchor, kardonger och höga handskar är i mode idag. Detta tillvägagångssätt hjälper till att skickligt kombinera rigor och stil. Därför föreslår nya stilfulla höstbågar av 2013 en kombination av ett sådant tillbehör som handskar tillsammans med broderade rockar, och ger också preferenser till monofoniska byxor och handväskor. För fans av mer extravaganta idéer i kläder, föreslås det att späda den strikta stilen med ytterligare ungdomssatser, tryck eller tillbehör. Sådana ytterligare detaljer förstör inte den klassiska snygga bågen för en tjej, men späd den bara och tillsätt färg. Också mycket uppmärksamhet ägnas åt att använda tunna, smala linjer i utformningen av kläder och kontrast.

Casual stil

Den mest fashionabla färgen i denna säsong erkändes som blå. Så till exempel, jackor i höst är modeller av minimalistisk stil, slät skärning och nyanser av blått. Stilfulla bågar för varje dag inkluderar igen ett spel av kontrast av svarta och vita färger. Det är bara värt att notera att de nu är utspädda med mer levande detaljer, till exempel en grön handväska eller en färgstark färgfärgad halsduk. Trends i mode på detta, naturligtvis, slutar inte och hittills, en plats i kläder är nästan vilken stil som helst, till exempel stilfulla bågar med jeans kommer att omfatta både glamorösa lösningar och mer djärva idéer i stil med grunge eller sten.