Pedicure 2016

Snart blir det en period av lätta sandaler, skor med öppen tå, vatnamok. Därför, just nu är det värt att ta hand om välskötta tånaglar. Förmodligen uppmärksammar de flesta inte benen under den kalla perioden. Varför dekorera tårna om de är dolda under tjocka strumpor och varma skor? Så många fashionistas tror. Följaktligen har pedicuren helt och hållet förlorat sin form och utseende under hösten-vintersäsongen. Nu är det nödvändigt att arbeta mycket för att återställa färskhet och skönhet på fingrarna. Och en viktig fråga är den faktiska utformningen av pedicuren 2016.

Modetrender pedikyr 2016

Under den nya säsongen föreslår designers att man använder en universal nagellista på sina fötter. Detta gör att dina ben kan vara vackra även i akuta och oförutsedda situationer. Låt oss se vilken typ av pedikyr som kommer att bli trendig 2016?

Monokrom pedicure av olika nyanser . En av de mest snygga typerna av nageldesign på fötterna är en färgfärgbeläggning med olika lackfärger på varje finger. Stylister föreslår att man föredrar en mild palett och kombinerar sina mörka och ljusa färger. I den nya säsongen i trenden, rosa-lila, mjölkgrädde och pastellfärger av turkos. Du kan komplettera en sådan design med glitter eller glitter.

Fransk pedikyr . Fransk på hans fötter är fortfarande i trenden. Den här säsongen rekommenderar stylister att flytta sig från klassikerna och använda rika nyanser och färgglada tryck för fransk pedikyr. Förutom ljusa lacker, använd folie, paljetter, gjutgods. Låt dina ben vara vackra och attraktiva.

Sommarritning . En varm årstid är alltid ett soligt positivt humör. Det är den här idén som är relevant för den fashionabla pedicuren 2016. Vår- och sommarblommor på naglarna på benen - en snygg design i år. Också populära är flytande stenar och ett frukt- och bärtema på en ljus bakgrund.

Kvällsinredning . Tillfoga din dagliga pedikyr med en touch av sofistikering och elegans. Rhinestones, pärlor, glitter, gnistrar hjälper dig att göra designen för varje dag original och ovanlig.