Nitevaya lyfta - Vad behöver du veta när man bestämmer sig för förfarandet?

Nyligen ökar proceduren för att suspendera epidermis popularitet - en filiform lyftning. Denna procedur är annorlunda genom att utmatningen är ett utmärkt resultat - huden ser naturlig ut och de naturliga formerna förblir oförändrade, vilket inte kan sägas om de flesta liknande förfarandena.

Filamentlyftning - vad är det?

Att ställa frågan, vad är en stränglyft, är först och främst nödvändigt att säga att denna procedur inte innebär någon kirurgisk ingrepp. Facelift av guldtrådar gjorda av andra metaller eller syntetfibrer hjälper till att framgångsrikt bekämpa synliga åldringsprocesser. Kärnan i förfarandet är att implantera trådarna under huden med syftet med deras nedsmutsning med de unga fibrerna av elastin och kollagen. Följaktligen upplöser tråden, och det skelett som skapas av dem under lång tid stöder vävnaderna i elastisk tillstånd.

Filamentlyftning - indikationer

Det finns ett antal problem med huden, där filamentliftning av ansikte och kropp visas:

Filamentlyftning - ålder

I regel är den ålder där förändringar börjar bli märkbara ungefär 40-50 år. Flertalet kvinnor som använder denna procedur är de som befinner sig i detta åldersintervall, eftersom konturen på detta stadium av åldrande kan korrigeras med hjälp av mjuka manipuleringar. Ofta vid denna ålder vänder de sig till specialister för förfarandena:

Förfarande för ansiktslyftning med trådar

Många som har funderat över huruvida det är värt att driva en trådföryngrande lyft är intresserad av frågan om hur denna procedur går. Vi ska titta på det med exempel på hur hakan lyftas ut.

 1. Specialisten utvärderar behovet av proceduren och väljer lämplig teknik.
 2. På platsen, som kommer att bli föremål för förfarandet, appliceras en särskild bedövningsmedel.
 3. En mikroskopisk punktering görs.
 4. Kanylerna till vilka trådarna är fastsatta införs. Inmatning sker på förplanerade linjer.
 5. Efter introduktionen sträcker tråden på grund av att bildandet av en ny kontur äger rum.
 6. Över tiden löser tråden, och i deras läge bildas ett nytt skelett av kollagen och elastin, vilket ger elasticitet under en lång tidsperiod.

Rehabilitering efter en trådlift

Rehabiliteringsperioden efter det utförda förfarandet påverkar inte på något sätt det vanliga sättet att leva och passerar hemma. Rekommendationerna från specialisten kräver inga betydande ekonomiska eller tidskostnader och kommer ner till vissa begränsningar. Om efter proceduren det finns en stark puffiness, rodnad i huden och deras ömhet, måste du omedelbart kontakta en läkare.

Extremt inte önskvärt:

 1. Utför pressning och massering av hudområden som utsätts för proceduren.
 2. Under tvåveckorsperioden kan man sova på buken (lyfta tråden i underdelen av ansiktet och övre med sovande hållning på buken kan orsaka brott på trådarna).
 3. Utsätt kroppen som en helhet för betydande fysisk ansträngning.
 4. Genomför de vanliga kosmetiska procedurerna (skrubber, masker, tvätt med varmt vatten).
 5. Besök av simbassänger, bastur och bad.
 6. Överdriven grimacing.

Filamentlyftande effekt

Om man tittar på kvinnor som har gjort en sådan korrigering blir det uppenbart att trådens ansiktslyft har en märkbar effekt, omedelbart efter procedurens slut. En stor och obestridlig plus, som ger en glödlampa - föryngring utan att ändra eller förvränga ansikts naturliga konturer. Huden blir elastisk, rynkor och veckningar är jämn, och denna effekt kvarstår under lång tid.

Facelift - konsekvenserna

Det är dock värt att varna dem som planerar att göra korrigering med hjälp av trådar som kan orsaka vissa komplikationer efter trådliftet. Det finns också naturliga konsekvenser av förfarandet, som anses vara tillåtliga:

 1. Puffiness i ansiktet, som är märkbar flera dagar efter att ha lyfts, är inte värt att oroa sig för detta, eftersom allt överskottsvätska äntligen kommer att gå inom två veckor.
 2. Smärta, som observeras efter proceduren - ett normalt fenomen, om du tar hänsyn till att det fanns mycket punkteringar, särskilt eftersom vätskan som ackumuleras under vävnaderna skapar ytterligare tryck.
 3. Blåskador kan uppstå på grund av skador på små blodkärl, främst för dem som lider av dålig blodkoagulerbarhet.
 4. Ej uttalade ojämnheter i huden kan förekomma på punkten där punkterna är ovanliga, men detta är ett tillfälligt fenomen.
 5. Svårighet med ansiktsuttryck beror på anestesi som användes under proceduren och passerar högst 3-4 dagar, eller till och med tidigare.
 6. Hudtäthet som en följd av svullnad, kommer att passera om ett par dagar.

Alla dessa komplikationer kan förekomma av enskilda skäl, på grund av bristande överensstämmelse med reglerna eller misstagen i förfarandet:

Det finns också komplikationer som kräver omedelbar läkarvård och eventuellt efterföljande avlägsnande av korrigeringssträngar. Bland de vanligaste och troliga problemen är:

 1. Allergy. Kan uppstå på grund av intolerans av de använda medicinerna eller på grund av intoleransen hos materialet från vilket strängarna är gjorda.
 2. Brott mot ansiktsuttryck. Förekommer sällan på grund av kompression av ansiktsnerven.
 3. Ändra ansikts konturer. Händer på grund av hyperkorrigering (stark komprimering av vävnader).
 4. Infektion. Om den inflammatoriska processen har påverkat små områden är det möjligt att hantera ett sådant problem med hjälp av antibiotika. På större områden kommer tråden sannolikt att tas bort.
 5. Brott mot trådens ursprungliga placering. Som ett resultat av att använda ett jämnt material.
 6. Genomskinligt material. Anledningen till detta fenomen är felaktig korrigeringsteknik.
 7. I områdena punktering dents. Med detta fenomen kan en specialist hjälpa till att klara av, genom att peeling huden på ett problematiskt ställe.

Filamentlyftning - kontraindikationer

Att lyfta tråden i ansiktet och kroppen har ett antal kontraindikationer, vilket kan vara farligt att försumma:

Trådar för ansiktslyftning

Det blir inte överflödigt att veta vilka typer av trådar som finns för ansiktslyftning och vilka är deras grundläggande skillnader. Det finns tre typer:

 1. Ej absorberbara trådar för ansiktslyftning. Dessa är garn som huvudsakligen tillverkas av guld , platina eller medicinsk polypropen. Dessa material är mycket hållbara, effektiva och kännetecknas av en hög hållbarhet.
 2. Gjutna trådar för ansiktslyftning. För närvarande är dessa polymjölksyra garn och flytande ansiktslyftor gjorda av polydikson.
 3. Teflon kirurgiska trådar för ansiktslyftning. Denna art är nästan inte använd nu på grund av för lång tid av deras resorption.

Nitevaya ansiktslyftning - plusser och minuser

Lyftgängor, som alla andra kosmetiska förfaranden, involverar åtminstone den minsta störningen av denna typ, har dess fördelar och nackdelar. Att ha denna typ av information är nödvändig för att kunna fatta ett uppmuntrat beslut om du vill utsätta dig själv för ett sådant förfarande, med tanke på dess kostnad och eventuella konsekvenser.

Nitevaya ansiktslyftning - plusser

Bland de fördelar som har en trådlyftning bör du tänka på huvudet:

 1. Att lyfta ansiktet ovalt med trådarna lämnar inga spår. Efter en sådan lyftning kvarstår inga synliga spår av störningar.
 2. Möjlighet att utföra proceduren i ögonområdet. Vid andra förfaranden rekommenderas det inte att utföra lyft i detta område.
 3. Bevarande av det naturliga ansiktet ovalt. I jämförelse med andra förfaranden förändrar glödlampans lyft inte formen på ansiktet och kännetecknar, som de flesta "suspendrar".
 4. Snabb återhämtning. Rehabiliteringsperioden efter proceduren är från 5 dagar till 2 veckor, om det finns komplikationer.

Filamentlyftning - minus

De viktigaste nackdelarna med förfarandet, vilket är viktigt att veta:

 1. Smärtsamma förnimmelser. Sårhet uppstår på grund av ett antal punkteringar och införandet av filament i de epidermis djupa skikten.
 2. Begränsad varaktighet. Några av de material som garnen är gjorda kan vara kortlivade och snabbt lösa upp.
 3. Sannolikheten för komplikation av glödlampans lyft - brott av trådar. Anledningen till detta kan inte vara korrekt valt material eller bristande efterlevnad av rehabiliteringsregler.
 4. Blåsningar, svullnad och täthet. Kan uppstå om proceduren inte följs.