Needle-dummy med egna händer

Nål i form av en dummy, tillverkad av egna händer - Ett tillbehör inte bara original, men också mycket praktiskt. Stift och nålar kommer alltid att vara till hands under nålarbetet. Efter att ha blivit bekant med vår mästarklass lär du dig att sy en manöverskinn på nålar på bara en halvtimme! En sådan funktionell artefakt kommer alltid att vara lämplig som en gåva till någon nålkvinna.

Vi behöver:
  1. Av tjock kartong skär ut sex delar (fram och bak, två sidor och två ovalar). För att göra detta, cirkulera kartongen med markören på tyget. Ovals skär av filt. Skär sedan ut dem.
  2. När nålens mönster är klart fortsätt att sya på delarna. Vänd sedan den resulterande delen på framsidan och fyll den med sintepon (du kan ersätta den med bomull). Försök att sticka nålbädden tättare så att stift och nålar håller sig bra i det.
  3. Sätt in en filt oval i den nedre delen av duken, som tidigare limts med lim. Täpp sedan in kanterna på tyget och klistra dem ordentligt på filten med en limpistol. När limet torkar, gömma alla rynkor under filtens ovala. Lägg nu den resulterande duken på ljusstaken.
  4. Den övre delen av dukens nålbädd är dekorerad med en pärla av en glaspärla eller en stor pärla. Se till att tygets kanter är dolda under det dekorativa elementet. Om det finns en önskan kan du sy en mannequin och ett huvud, dekorera det med hår av täta ulltrådar. Hantverket är klart att användas!

Nu kommer alla dina nålar och stift, som används för att sy, alltid att vara på ett ställe, och nålduken kommer att bli en värdig dekoration på arbetsplatsen.

Söt sängar kan göras på andra sätt .