Nails design med gellack

Kvinnor har länge uppskattat alla styrkor av skalak - säkerhet, beständighet mot skador, långvarig beläggning, som varar upp till 3 veckor i sin ursprungliga form. Dessutom förbättras designen av naglar med gellack hela tiden, vilket gör det möjligt att skapa fantastiska och unika ritningar, för att komplettera bilden för högtidliga händelser och ljusa fester.

Enkel nagel design gellack

Det finns många sätt att göra en kvalitets manikyr, inte att ta mycket tid att skapa den.

En populär teknik är att fläcka alla naglarna i pastellfärg och en platta (vanligtvis på ett anonymt finger) - i en ljus eller kontrasterande färg. I det senare fallet kan du fortfarande använda en enkel ritning. Manikyr ser till exempel bra ut med röd och vit gellack (på en platta) med bilden av ett litet hjärta, ett utskrift av läpparna eller en vanlig blomma.

Det är lätt att täcka "ärterna". För att göra detta, täcka naglarna med en bas av ljuston, och efter torkning applicera på dem punkter av ljusa färger i olika storlekar med en tunn borste eller träpinne, tandpetare.

Designen med rhinestones och paillettes ser bra ut, särskilt eftersom de enkelt, snabbt och säkert är fästa på gellackens yta. Det är inte nödvändigt att dekorera alla naglarna, bara skapa ett mönster längs kanten eller på 1-2 plattor.

Originella idéer för vacker nageldesign gellack

Nyligen är ett manikyr med användning av extra material väldigt populärt:

Ett exempel på nageldesign gellack:

  1. Tunn guldfolie att riva i små bitar.
  2. Applicera basen och, utan att vänta på torkning, limma den förberedda folien på nagelplattorna i godtycklig ordning. Det är inte nödvändigt att bitarna sammanfaller längs kanten, luckor är tillåtna.
  3. Täck folien med transparent skalat.
  4. Svart lack med en fin borste för att rita mönster på naglarna, vilket måste fylla mellanrummen mellan foliebitarna.

En sådan manikyr ser väldigt elegant ut, den kan utföras för helgdagar och fester.

Också populär är den så kallade "lunar" -designen av nagelgellack. Det innebär en kombination av två kontrasterande färger, hålet är målat i ett och resten av plattan - i en annan nyans. Bra utseende är sådana tandems:

Du kan inte måla hålet alls, som täcker detta område med en färglös eller nära den kroppsliga tonen av shellak.

Ovanliga nageldesignalternativ med gelfärgbeläggning

Toppet av behärskning i manikyr är förmågan att skapa en stylisering för naturliga texturer, till exempel ormhud, leopardhår, turkossten. I det senare fallet kan du försöka göra dina naglar själv:

  1. Täck tallrikarna med en turkos gellack i flera lager och vänta tills det torkar helt.
  2. Blanda vit och transparent skalyl i en liten behållare med en tunn pensel för att dra denna blandning med böjda konturer, som på turkosstenar.
  3. Ta borsten lite tjockare och cirkel de applicerade konturerna med en ljusgrå gellack. Denna teknik ger den mest naturliga utseendet på bilden och en kvalitativ stilisering.
  4. Vänta på att mönstren torkar. Använd en mycket tunn och stel syntetisk borste och dra försiktigt konturerna med svart lack.
  5. Placera nagelplattorna under lampan och täck sedan med det slutliga genomskinliga skiktet för att fixa mönstret.