Mjölk med lök från hosta

De flesta kvinnor är skeptiska till traditionella metoder för hostbehandling , och föredrar traditionella läkemedel. Alternativa terapier är emellertid ofta mycket effektivare än dyra, starkt annonserade läkemedel. Till exempel gör mjölk med hostlök det här symptomet lättare från den första applikationen, så att du helt kan bli av med det på bara 2-4 dagar.

Klassisk hostläkemedel för lök med mjölk

Det huvudsakliga receptet för hemmet är mycket enkelt att tillverka.


Receptbelagda medel

ingredienser:

Förberedelse och användning

Skala grönsaken, skär den i små bitar i 6-8 delar. Häll löken med mjölk, sätt på en kokplatta med stark eld. Efter kokning av blandningen, minska flammans intensitet, täck behållaren med lock. Låt såsen stå i ca 60 minuter för att mjukna roten. När drogen är klar, dränera lösningen. Drick en lösning av 1 msk. sked tre gånger om dagen.

Ett annat sätt att använda är att krossa en mjuk lök i mjölk eller bländare. Kashitsu använder samma som läkemedelsvätskan.

Kan jag lägga till andra hostmedel mot mjölk och lök?

Det beskrivna receptet är lätt att förbättra om det kombineras med produkter som förbättrar dess egenskaper.

Traditionella läkarna rekommenderar att du förbereder mjölk med lök och vitlök från hosta. Den extra ingrediensen har en stimulerande effekt på immunitet , ger en antiinflammatorisk effekt. Det är nog att placera 1-2 vitlöksklyftor i en panna direkt efter kokningen av läkemedlet.

Det hjälper också att hosta mjölk med lök och honung. Endast den sista komponenten läggs till när lösningen svalnar till en temperatur under 60 grader. Annars kommer honungen helt att förlora sina användbara egenskaper. För 2 koppar lökmjölk, 1 msk. sked av produkten.