Midi klänningar

Om du letar efter en elegant, trendig och måttligt begränsad outfit, så kommer du säkert att passa in i midjan kvinnors klänningar. Dessa klänningar smyckar kvinnor från 1900-talet, och idag erövrade dessa klänningar många stjärnor. Alexa Chang, Dita von Teese, Jama Mays, Kate Bosworth, Kim Kardashian och Alyssa Miller - alla dessa kändisar fokuserade på sofistikering genom att välja medelstora klänningar. Men i listorna med kändisar finns det de som försök med långsträckta outfits visade sig vara inte helt framgångsrika. Faktum är att längden på "midi" inte passar varje figur och det måste skickligt kombineras med skor och accessoarer. Hur man kompetent slår bilden med vackra midi-klänningar och inte blir ett "modeoffer"? Låt oss försöka hitta det!

Snygga midi-klänningar

Först måste du förstå vilken längd midi-klänningen kan ha. Helst är detta längden från knä till mitten av shin. När du väljer en klänning är det väldigt viktigt att välja rätt längd, annars kan dina smala ben visuellt bli lite mer komplett. Detta kräver att klänningen slutar på ett ställe där benet är det tunnaste, det vill säga under knäet eller över fotleden. Om klänningen går till mitten av roen är det risk att skämma bort skönheten i benen.

Låt oss nu prata om trenderna och längden på midi. Under den aktuella säsongen har många designers experimenterat med denna längd, vilket skapar unika och intressanta bilder. Spåra de senaste samlingarna av ledande märken, det finns flera huvudtrender:

  1. Svart kvällsklänning midi. Denna outfit accepterar vilken stil som helst. Med hjälp av spektakulära tillbehör (påsar, handskar, bälten) och smycken, kan du skapa olika bilder och alltid se lyxiga. Varumärkena Dolce & Gabbana, Viva Vox, Gucci, Lanvin och Burberry Prorsum presenterade sin vision om svarta klänningar av medium längd. Här läggs tonvikten på ovanliga utklipp, komplexa draperier och en blandning av olika texturer.
  2. Midi klänningar med ärmar. Helt strikta modeller, som återvänder oss på 70- och 80-talen. Helstängda modeller med långärmad nacke eller mer eleganta klänningar med utklippsbåt och en ärm i tre fjärdedelar - allt detta presenteras i de senaste samlingarna. Så, Diane von Furstenberg experimenterar med modeller på lukten, erbjuder Marc Jacobs ljusa klänningar med krage, och Victoria Beckham visar en lakonisk klänning med ett midi-fodral med lite skrymmande ärmar.
  3. Klä midi med en frodig kjol. Det här alternativet ser djärva ut och samtidigt romantiskt. Tyngdpunkten ligger på midjan eller décolleté. Det kan vara en mjuk strapless klänning som Dolce & Gabbana eller mer fasthållna och blygsamma klänningar med en trapezformad kjol som Christian Dior och Lanvin. Dessa midi klänningar passar perfekt på prom.

Dessutom spårades experiment med asymmetri och komplexa draperier i de senaste samlingarna. Så dekorerade Donna Karan sina modeller med spektakulära peleriner, Christian Dior experimenterade med en ensidig baskisk och en kjolform "tulpan" och Balenciaga dekorerade klänningar med asymmetriska tryck.

Med vad ska du ha på en midi-klänning?

Den komplexa ovanliga längden på outfiten väcker många frågor för avancerade modekvinnor. Med vad man ska bära, hur man kombinerar och vem går till? Dessa frågor är ganska logiska.

Den första och obligatoriska regeln är en högklack. Det är bättre att vägra från tankfartyg och plattformar, eftersom de kommer att göra benet tyngre. Det är bättre att välja en tunn hårnål, ett "glas" eller en tjock häl. Bekväma ballettplattor och träskor kan bäras förutsatt att dina ben är mycket smala och tunna och du har en midi sommarklänning.

Om du väljer en midi- cocktailklänning , var uppmärksam på tyget och texturen på produkten. Det är önskvärt att det är ett lättflödigt tyg. Hon kommer att göra bilden försiktig och belastar inte figuren med snäva veck. Vid behov kan du betona midjan med en smal tunn midja, eller använd en vacker brosch och halsband.