Macy Williams färgade håret i extrem färg

Macy Williams, som arbetar på "Game of Thrones" enligt kontraktet, kan inte radikalt ändra bilden, så den 19-årige skådespelerskan bestämde sig för ett skönhetsexperiment i intervallet mellan filmning.

Ovanlig vy

Njut av semester Macy Williams under helgen kom till finalen i Wimbledon turneringen. Den brittiska skådespelerskan kunde inte förbises, eftersom hon målade sitt mörka hår i grönt.

Ung modeista

På skönheten var en mörkblå uppsättning - en blazer och shorts med krusiduller från hennes älskade designer Victoria Beckham. En glamorös bild kompletterades med glasögon i en vit ram, skarpa skor på en hårnål och en handväska Furla. Macy störde inte med sminken och gjorde minimal smink.

Läs också

Tvetydig färg

Ovanlig chef för utövande av rollen som Arya Stark i den populära populära serien upprättade hennes fans. Den nya nyansen visade sig verkligen vara en amatör. Professionella stylister rusade för att lugna filmskådespelersens fans och sade att skådespelerska håret är färgat med en tonic eller en spray som snabbt kommer att tvätta bort.