Kvinnors högglida

Funktionen hos sådana skor som kvinnors slipcons orsakar ett stort urval av modeller. En av de mest moderna för idag är kvinnors slip-on-höga sulor. För vissa är sådana modeller ett snyggt sätt att öka sin tillväxt, och vissa följer helt enkelt modetrender. I alla fall är kvinnors höga slip-skor skor som alltid betonar din delikata smak och originalstil. Låt oss se vilka modeller som är på mode idag?

Höga läderglidor . De vanligaste är lädermodeller. Designers erbjuder slip-ons, både från naturligt och konstgjort material. Stilfull tillsats av lädermodeller anses vara en grov traktorsula och en kombination av kontrasterande nyanser.

Höga sneakers . Modellerna på höga solar med snörning ser original och ovanligt ut. Trots det faktum att skosnören - ett element som inte hör till denna typ av skor, kommer en vacker finish i form av ett intressant fästelement att vara en snygg färdigställd bild som visar din personlighet.

Höga glidningar på en dold kil . Om du vill sticka ut från de andra, var uppmärksam på modellerna med en kil. Sådana siffror representeras inte bara av en tungsål utan också med en överdimensionerad topp som täcker fotleden. Modeller på en dold kil - ett snyggt val för perioden tidig vår och sen höst, samt ett bekvämt alternativ till botiljoner.

Med vad ska man ha på högt slip?

Kvinnors långa slips passar bäst för en avslappnad dressing. Jeans, stickade byxor, tröjor och swiss tröjor kommer att vara en snygg kombination med mode skor. Även modeller på höga solar kommer ursprungligen att komplettera bilden i en romantisk stil. I det här fallet kommer den egentliga klänningen vara korta klänningar med fria snitt, snäva midi knit klänningar, kjol-sol i vilken längd som helst, samt bekväma raglan, ljusblusar och asymmetriska tröja. Slip på höga solar kan bäras med en affär garderob. Men i detta fall ska skor välja en klassisk färg och att kläder lägger till vardagliga föremål.