Kök i stil med cheby chic

I slutet av förra seklet kom en ny interiörstil fram - den shebbi. Det innebär en kombination av helt olika möbler. Ibland kallas denna stil charm av den tidigare lyxen.

I köket, som är inrett i stil med cheby chic, är det möjligt att se den ursprungliga kombinationen av antika inredningsdetaljer, som är inredda med snygga moderna detaljer. De många tillbehören och de små detaljerna i denna stil hjälper till att skapa en illusion av antiken i köket, samtidigt som man använder moderna hushållsapparater och nya möbler.


Köksdesign cheby chic

Arbetsområdet i köket i stil med chebbly chic bör separeras från stället att äta. För att göra detta kan du använda en skärm, en maskpartition eller en hylla av naturligt trä med rumsfärger.

Ofta är köket i denna stil åldrat i mjuka pastellfärger. Huvudfärgen kan vara vit eller nyans - färgen på elfenben. Och inredningen i köket kommer att se bra ut i rosa, beige. För uttrycksförmåga kombineras till exempel suddiga nyanser av blått eller ljusgrönt med en blå eller röd färg accent. Sådana accenter kan dock inte vara för ljusa och skrikande.

Taket i köket i denna stil ska inte vara bara vit, men snarare, mjölkaktig. I ett rymligt kök, taket ser bra ut, dekorerade med fresker med blommiga ornament.

Vid dekoration av väggar i köket används den så kallade rivna gipsen, vilket skapar illusion av gamla väggar. Harmonisk kommer att se tapeter med en blommig prydnad eller ett litet känsligt mönster i köket cheby chic. Ett stilfullt tillskott till denna stil kommer att vara polyuretan eller gipslister, som ligger i hörnen av köket.

I föremålen för köksmöbler är närvaron av tråd och inlägg välkommen. Möbler kan dekoreras med en delikat suddig prydnad av rosor och förgyllning.

För att betona effekten av den ädla antiken i stilen med shebbie chic, häng i köket en kristallkrona eller sconces i form av ljusstakar.