Kläder Cherruti

Aristocratism, lyx, modernitet, individuellt tillvägagångssätt - alla dessa egenskaper har i sig samlat ett franskt märke av italienskt ursprung Cerruti. Vid första anblicken kunde helt inkompatibla saker belysa detta modehus. Tack vare alla dessa egenskaper var Cerruti varumärke unikt och efterfrågan över hela världen.

Så i ordning

1881 var utgångspunkten för skapandet av varumärket Cerutti, då de tre bröderna Quintano, Stefano och Antonio Cherruti bestämde sig för att öppna en textilfabrik i staden Biella (Italien). Företaget Laniaicio Fratelli Cerruti var engagerad i tillverkningen av högkvalitativt ulltyg. Leverantörerna av råvaror var Sydafrika och Australien. Men fabriken skulle kunna förbli enbart en fabrik om 1957 släppte sonson av en av bröderna Cherruti Nino inte en samling av kläder Cerruti för män som var super-de-porter . År 1950, efter hans faders plötsliga död, var Nino Cherruti tvungen att leda fabriken och lämna universitetet. År 1967 slår varumärket Cherruti 1881 av den första fasta boutique i Paris på Madeleine-torget. På 60-talet av förra seklet skickades nästan hälften av Cherrutis kläder till USA, Kina och Japan. Massproduktion av herrskläder Cerruti handgjorda modeformgivare belägna i livet 1967 och kvinnlig - 1976.

Hollywood och Cerruti 1881

Sedan 1985 har Cerruti-märket bäst europeiska filmer, senare Hollywood. I Cherrutis kostymer är filmen hjältar flaunted: Jack Nicholson, Kim Bessinger, Sharon Stone, Harrison Ford, Marcelo Mastroiani, Richard Gere. Maestro själv Nino Cherruti starred i episoderna av filmerna "Man Cannes", "Podium" och "Svyatosha." Dessutom ignorerar varumärket inte sportstjärnorna, som med rätta tror att kläderna i Cerruti 1881 lyckas med lycka till.

Samlingar av Cherruti

Firm Cherruti har skapat tre riktningar i kläder: herr, dam och kläder för professionell sport (unisex). Till många samlingar var dessutom parfym skapad. Tack vare Nino Cerrutis skicklighet gick elegant snobberi in i mode igen. År 1995 tecknade varumärket Cherruti ett kontrakt med laget Scuderia Ferrari. År 2000 säljer Nino Cherrutti en andel på 51% till en grupp FinPart-investerare som senare köpte ut resten av verksamheten. Under 2010 deltog Cherruti igen i skapandet av samlingar och modeshow. Men, tyvärr, i början av 2011 övergav modehuset Cherruti kvinnokläderna.