Kjolar med flounces 2013

Kjolar med flounces - detta är en av trenderna 2013. De ser mjuka och romantiska ut, men det är väldigt viktigt att kombinera dem ordentligt med andra kläder. I annat fall garanteras recensioner om dålig smak.

Snygga stilar och tyger

Snygg längd: mini, midi och maxi. En kort kjol med flounces är perfekt för en varm pore. Från tyg är det bättre att välja tunn bomull, satin, silke och chiffong. En lätt kjol med flounces i golvet ser intressant ut på sommaren.

En lång kjol med flounces, liksom midi alternativet är relevant i någon säsong eller lågsäsong. I detta fall kan de tillverkas av tät bomull eller ull.

Intressanta modeller av kjolar med flounces kan ses i samlingar av Carven, Ermanno Scervino, Rag & Bone, Mila Shon, JW Anderson Women, Badgley Mischka, Dries Van Noten, Peter Pilotto, Cacharel och andra designers. Användningen av flounces är mycket olika: de är dekorerade med kjolar eller hela produkten, med skikt, kan deras skära vara asymmetrisk.

Med vad ska man ha på sig?

Under 2013 kan modiga kjolar med flounces kombineras endast med en tätt passande ljuskledning. Närvaron av någon ruffling eller krusiduller är oacceptabel. Utmärkt passform silke eller bomullsblusar, turtlenecks, T-shirts, tröjor, toppar, pullovers, jumpers och tröjor. Det ser bra ut med en jacka i Chanel-stil eller en färgad väst.

Asymmetri ska endast användas i underklädernas eller nedre delen. Av smycken, bör du välja tunna pärlor eller en sträng med ett hängsmycke. Tillbehör ska inte vikta bilden. Det är bättre att överge volymväskor. Skor kan vara väldigt olika, beroende på väderförhållandena.

Kombinera en svart, brun eller blå kjol med en denimskjorta, stövlar och hatt, du får en bild i landets stil. En mini-stil kan bäras med en korsett och kompletterar den med en bolero eller en kappa. Det är också viktigt att kombinera den med toppen på banden eller utan dem. Färgschemat bör vara i en ton.