Kan jag sova med mina fötter till dörren?

För att ha en bra vila efter en produktiv och upptagen dag behöver en person en full sömn. Det är trots allt viktigt för ytterligare normal daglig aktivitet och hälsa i allmänhet. Förutom själva drömmen är huvuddelen av en bra semester viloplats, säng, sängkläder och självklart läget där personen ligger.

Samhället kring personen känner ständigt upp olika regler och tecken, de handlar om hur det är nödvändigt att sätta möbler i sovrummet, från vilket material sängkläder ska göras ... men hur är det med det välbekanta tecknet att du inte kan sova med fötterna till dörren? Varför uppstår sådana stereotyper, och kan de påverka medvetandet hos en person och hans handlingar?

Kan jag sova med mina fötter till dörren?

En betydande del av befolkningen hävdar att det är illa att sova med fötterna till dörren. Men varför är det förbjudet? Det vanligaste svaret är att de döda föras fram med sina fötter. Låt oss försöka förstå.

Sedan antiken har dörren betraktats som en portal till en annan värld. Det är känt att själen lämnar den vid den tid då kroppen sover. Hon kan vandra runt i rummet eller gå utanför hemmet. Om du sover med fötterna till dörren kan själen gå vilse och inte återvända till kroppen alls, för mörkets andar kan dra henne in i sitt rike.

Ben som ligger i dörrens riktning i antiken var ett tydligt tecken på att en person vill lämna sitt hem och denna värld. Ofta i medicin registreras döden under sömnen, det kallas "plötsligt döds syndrom" . En person lämnar helt enkelt denna värld under sömnen, utan någon uppenbar anledning.

Det är viktigt att komma ihåg att det inte heller är värt att heada i en sådan riktning. Mörka krafter, som ett tecken behandla som en manövrera, och ta bort själen av en vila, överföra den till en annan värld. Och det är omöjligt att återvända därifrån.

Som förfalskades av förfäderna, de döda från huset bärs fram med sina fötter. Om döden redan har drivit andan ur kroppen, har hon inget mer att göra i huset. Hela vägen som leder till kyrkogården, en slags väg längs vilken den avlidne bärs, liksom fötterna framåt, symboliserar detta: "Han lämnar, vi följer bara".

"Nej" till ondska, sjukdom och trolldom

Spåret från tidigare generationer lämnade ett avtryck i den nuvarande miljön. Dörren fick alltid speciell betydelse i legender eller övertygelser. Det har länge ryktats att förfädernas andar bor i husets dörröppning. De är positiva om sina egna, men outsiders uppfattar negativt. Varför inte för ingenting, hans nybyggda hustrus make är skyldig att överföra genom tröskeln, som visar detta, hennes samband med klanen.

Även om du inte har någon tvivel om att du kan sova med fötterna till dörren, vet att när du vänder fötterna, förlorar en person energi. Om detta händer hela tiden, minska sedan fysisk styrka, intellektuella förmågor. Det kan finnas sjukdomar som på ett eller annat sätt kommer att påverka på hela organismens arbetsförmåga. I allmänhet är det inte mycket positivt här.

Sova eller rädsla?

Kan du sova fram med dina fötter till dörren, alla bestämmer sig själv. Men om kroppen på en undermedveten nivå inte vilar på grund av frustrationsfördomar , drar skuggor och spöken i dörröppningen, blir resultatet av en sådan dröm en besvikelse.

Ett otvetydigt alternativ är placeringen av sängen inuti rummet, fjärran från dörrarna. När man väljer att speciellt inte ha, och kvadratmeter pressar, är det nödvändigt att köpa en säng med hög rygg. Detta kommer att bilda en illusion av skydd. Och oavsett vilken position du tar, kommer känslan av tillförlitlighet inte att lämna dig.

Bara starka nerver och otro i tecken gör det möjligt för en person att somna i vilken som helst position.