Kakel för trappor

Huset eller gatan trappan är inte bara en konstruktion som ger tillgång till olika våningar i byggnaden, men också ett viktigt dekorativt element i byggnaden.

Kakelplattan för stegens steg måste tåla stora mekaniska belastningar och vara säker.

Material för att täcka trappor

Oftast för trapporna användes keramiska plattor, beläggning, klinker , granit . Det är brandbeständigt, motståndskraftigt mot fuktighet. Sådant material passar väl för att avsluta en gata eller intern trappa. Inom ramen för keramik, texturer för naturligt trä, sten, olika dekorativa element. Keramiska plattor passar perfekt in i landet.

Stegen kan också fodras med nötningsbeständiga stenar - granit, marmor, sandsten.

Till kakel för att slutföra trappan på gatan, görs speciella krav. Den måste vara stark, slitstark, frostskyddad och ha en slitstark yta. För detta används porslinstensyr och klinker oftast. Samlingar av dessa material innehåller många former och texturer av plattor, monolitiska steg med rundade kanter för utformning av trappor i utomhus.

Golvplattor för trappor är bättre att kombinera med de färdiga hörnen och stegen med stötar, keramik med glidskydd, så att du kan designa en harmonisk, bekväm och säker trappdesign. För injekteringsfogar är det bättre att applicera speciella vattenavstötande blandningar, vilket ökar frostbeständigheten hos beläggningen.

Moderna samlingar av plattor för trappsteg kan ge ett spann ett vackert och estetiskt utseende, för att skapa en slitstark, säker beläggning för interiör och yttre inredning.