Hur man återvänder efter leverans?

Så snart barnet är födt, måste det vara ordentligt och fullmatat. Under tiden, från en ung mammas bröst under denna period, tilldelas endast en liten mängd kolostrum utan färg och lukt, vilket inte skiljer sig tillräckligt mycket från fett för vidare utfodring av barnet. Det är därför som tjejer och kvinnor, som just har lärt sig moderskapets glädje, ofta undrar hur man smälter efter arbete med sina händer eller bröstpump.

Hur man korrekt återfår efter leverans?

Faktum är att de allra flesta hälso- och sjukvårdspersonal är överens om att det enda sättet att bröstet kan dissekeras är en snabb och korrekt applicering av smulor till mammens bröst. Första gången att göra detta är nödvändigt omedelbart efter slutet av födelseprocessen, och det är inte ett undantag och situationen där utdraget av barnet från moderns livmoder måste tillgripa operationen av kejsarsnittet.

I framtiden bör crumb appliceras på bröstet vid den första förfrågan . När barnet är nöjd och själv vägrar mat, måste rester av en värdefull vätska nödvändigtvis dekanteras tills fullständig förödelse. Om du gör det med dina händer, måste du noggrant arbeta inre ytan av båda bröstkörtlarna i cirkulära rörelser med varma händer och därmed stärka flödet av mjölk mot isolan. Efter detta ska du försiktigt trycka fingrarna på isolaen, rikta dem till bröstvårtan och avfärda mjölken gradvis tills den slutar stå ut.

Att utföra ett sådant förfarande kan vara ganska svårt, så vissa unga mödrar använder för detta ändamål manuella och elektroniska bröstpumpar, vars princip är baserad på användning av vakuum. Även om sådana anpassningar underlättar kvinnornas öde, kan de i vissa fall orsaka skada, så innan du använder dem måste du alltid kontakta en läkare.

Att efter slutet av uttryck i bröstkörteln obehindrat för att börja ta emot en ny del mjölk är det bättre att inte täcka bröstet i 10-15 minuter. För att förbättra produktionen av värdefull vätska måste du ständigt dricka varmt te hela dagen.