Hur man återställer hår efter färgning?

Frekvent färgning och användning av substandard färgämnen har en negativ inverkan på hårets tillstånd och hälsa. De blir tunna, svaga, faller ut i stora antal och skiner annorlunda än tidigare. Hur återställer håret efter färgning så att de är friska och ser vackra ut? Det är nödvändigt att genomföra komplex återställande terapi.

Kosmetiska medel för hår restaurering

Om du snabbt vill återställa håret efter flera fläckar, måste du använda klara och flytande schampon för att tvätta dem. Detta beror på att medel med mycket tjock konsistens och uttalad färg produceras med olika ytaktiva ämnen (till exempel med silikon). Dessutom bör endast produkter märkta "fuktgivande" väljas, eftersom det är fuktningen som inte räcker för det färgade håret mest.

Några av de bästa schamponerna för färgade lockar är korrigerande medel för sådana märken som:

Även efter färgning behöver du regelbundet använda håråterställningsmasker . Att återuppliva lockar på kort tid hjälper till med sådana verktyg som:

Hem rättsmedel för hår restaurering

Vad händer om de olika kosmetika inte hjälper? Kan jag återställa mitt hår efter färgning med folkläkemedel? Även allvarligt skadad genom regelbunden missfärgning, blir locken vackrare, glänsande och hälsosam om du gör en hemlagad äggalkoholmask en gång var 7: e dag.

Receptet på en äggmask

ingredienser:

Beredning och applicering

Blanda äggula, honung och smör, tillsätt vodka och vitamin A (om du har mörka lockor, byt vodka med konjak). Applicera denna produkt i 60 minuter, och tvätta av med ljummet vatten.

Återställ håret efter färgning hemma hjälper och peppermask . Hon aktiverar hennes blodflöde till glödlamporna, så de är mättade med användbara ämnen och syre.

Recept för pepparmynta

ingredienser:

Beredning och applicering

Peppar häll alkohol och stäng behållaren tätt. Efter 7 dagar påför infusionen. 20 minuter innan du tvätta huvudet, späd 15 ml tinktur i 150 ml kokt vatten och gnid i hårbotten. För att återställa krullarna efter frekventa fläckar måste denna hårmask utföras två gånger i veckan.