Hur mår man från bröstvårtor?

Förr eller senare, framför den överväldigande majoriteten av unga föräldrar, är frågan hur man spenderar ditt nyfödda barn från bröstvårtan. Det kan vara väldigt svårt, eftersom avspänningsförfarandet ofta orsakar barnet tårar, tantrums och andra negativa känslor som gör att mamma och pappor blir dumma.

Det är av den anledningen att vissa föräldrar bestämmer sig för att vänta tills barnet själv kastar en napp och inte försöker tvinga honom att ge upp den här enheten. I den här artikeln kommer vi att berätta om huruvida det är värt att göra, och hur man spenderar barnet korrekt från bröstvårtan, om han inte längre känner det sanna behovet av det.

Hur man inte spola krummen från bröstvårtan?

Först och främst är det nödvändigt att notera de skadliga råd och rekommendationer som ofta ges av företrädare för den äldre generationen. För att avskaffa babe från en dummy kommer det inte att visa sig med hjälp av sådana metoder, som:

  1. Du kan inte smita en napp eller en napp på en flaska med bittera ämnen, såsom senap, pepparrot och så vidare. Inte alla vuxna kan säkert bära dessa kryddor, men här handlar det om ett litet barn. Dessutom kan i vissa fall sådana ämnen utlösa allvarliga allergiska reaktioner.
  2. Klipp en napp som en "daisy" är också starkt avskräckt. Det är helt osäkert, eftersom ett vuxet barn redan har flera otroligt skarpa tänder i munnen, som han kan gnaga genom ett tunt material och bita av hans bit. Vid en bra sammanflöde av omständigheter kommer latex, gummi eller silikon helt enkelt att gå in i magen, medan om det är dåligt kommer det att fästa vid slemhinnan i halsen och orsaka spasma eller kvävning.
  3. Skrik och svär under babyens avvänjning från bröstvårtan är några av de mest ogynnsamma metoderna. Eftersom krummen redan har bildat en bestående vana, kommer han logiskt att kräva sin "återförsäljare" och förstår inte varför hans mamma är arg. I en sådan situation kommer negativa känslor bara att förvärra situationen.
  4. Dessutom avvenar barnet från nippeln med några metoder inte när han är sjuk eller tänderna är hackade. Under sådana omständigheter kommer känslan av smulor bara att förvärras, och hans återhämtning blir märkbart förlängd.

Hur spenderar du barnet från bröstvårtan och flaskan?

För att tystnad spola krummen från bröstvårtan, dra inte åt det för mycket. Den överväldigande majoriteten av läkare anser att perioden 3 till 11 månader är optimal för denna ålder, men nästan alla unga föräldrar börjar tänka på att ge upp den här enheten bara ett år eller två.

För att missa ett ettårigt barn från en bröstvårt kan du använda den här metoden:

  1. Under de första 5 dagarna, ge nappan 2 gånger mindre än vanligt för barnet.
  2. Efter det, erbjuda en napp eller en flaska bara för natten, liksom före en dagssömn.
  3. Efter ett tag, låt inte krummen somna med nappet - ge det till henne i några minuter och sedan erbjuda ett bröst.

För dem som inte vet hur man ska spåra ett barn vid 2 års ålder från bröstvårtan, kommer metoden för abrupt vägran, som består i fullständigt och oåterkalleligt borttagande av dummy från krummarnas liv, att göra. Kanske för att förklara för barnet vad som hände, kommer det att vara nödvändigt att "ge" en napp till en liten pojke eller flicka, "skicka" till skogen för att hjälpa kaniner, slänga den i papperskorgen eller "ge bort den" till musen. För att förstå hur man spenderar ett tvåårigt barn från en bröstvårt, kommer de unga föräldrarna själva, som känner till de individuella preferenser och egenskaper hos sina barn, att kunna.

Självklart, i händelse av abrupt övergivande av en napp, är det troligt att mamma och pappa måste uthärda barnets vagaries, vilket kommer att pågå flera dagar. Om detta varar mer än 10 dagar, peka inte barnet, - få honom en ny bröstvårtor. Uppenbarligen har tiden för övergivandet av denna anpassning för honom ännu inte kommit.