Hur lär man sig att se framtiden?

Ibland, när något tragiskt händer, något som du inte kunde förutse, vill du förstå hur du lär dig att se framtiden för att rädda både din familj och dig själv från framtidens fotspår. För utvecklingen av denna gåva, född från födseln i var och en av oss, är det värt att lägga lite ansträngning, och efter ett tag förstår du att clairvoyance ger träning och uthållighet.

Hur man utvecklar förmågan att se framtiden: grundläggande rekommendationer

  1. Endast önskan och dagliga hårda träningspass kan leda dig till önskat resultat. Så bestäm dig på den plats där du kommer att ägna varje dag till att utveckla förmågan att se framtiden.
  2. Först ta en lätt uppgift, som gradvis, som en snöboll, kommer att få en ny, ökad nivå av komplexitet. Så, försök att komma ihåg lite för bit vad som hände igår. Till exempel, igår glömde du paraplyet eller bara inte hitta det nödvändigt att ta det, och så tills den sista tråden blötläggs under stort regn. Bestäm själv vilka uppgifter du behöver behärska för att undvika vad som hände. Så är följande alternativ acceptabla: "Det skulle finnas en regnrock i påsen" eller "Jag bestämde mig för att ta mitt paraply från jobbet, vilket, som det visade sig, var mycket användbart."
  3. Och stäng nu dina ögon och släpp alla tankar, inkl. och sådant som får dig att tänka om du kan se framtiden. Tänk dig att du inte är i dagens dag, men i gårdagens. Tillsammans med detta, överför till fortiden all information som just har upptäckts för dig själv. Var och en av de antaganden som gäller paraplyet i detta fall bör omvandlas till känslor, känslor, dofter, men definitivt inte i verbal form. Med andra ord känner du hela din "Jag" gårdagens situation. Nu är du i det förflutna, känner det. Du fick information från framtiden och tog ett paraply eller puts regnjacka i påsen.
  4. Gåvan att se framtiden kommer gradvis att börja manifesteras, så fort du börjar flytta från begreppet "idag till igår". Under varje sådan resa, fokusera på dina egna känslor, känslor .
  5. Börja med den minsta träningen, öka din nivå, till exempel, förutsäga resultaten av fotbollsmatcher eller reality shows.
  6. Kom ihåg att du kan lära dig att se framtiden så fort du lär dig att koncentrera dig på dina "I", tankar, känslor. Fokusera på daglig förbättring av färdigheter.