Hugh Jackman gratulerade mycket med sin fru på årsdagen av bröllopet

48-årige stjärnan av amerikanska och australiensiska filmer Hugh Jackman, som är känd för sina roller i målningarna "Logan" och "Living Steel", uttryckte alltid mycket öppet sina känslor för sin fru Deborre Lee Furness. Nästa tillfälle att bekänna henne i passionerad kärlek var 21 års jubileum för äktenskapet.

Hugh Jackman och Deborra Lee Furness

Ett snyggt meddelande på Internet

För att 61-årige Deborra skulle få grattis valde den berömda skådespelaren Instagram. På sin sida i det sociala nätverket lade Jackman ut en bild där han poserade med sin fru under ett tennisspel och skrev följande hälsning:

"Nära till dig spenderade jag 21 underbart år. Du är kärlek i mitt liv. Jag älskar dig med hela mitt hjärta. "
Hugh Jackman gratulerade Deborah på årsdagen
Det är ännu inte känt att en sådan öppen gratulation har besvarats av Furness, men fansen stannade inte åt sidan och showered skådespelaren med komplimanger och grattis. Här är svaren du kan hitta i sociala nätverk: "20 år tillsammans - det är väldigt coolt. Jag är glad för dem, "" Jag har alltid gillat Jackman. Han utstrålar positiv och anständighet. Jag älskar honom. Grattis på bröllopsdagens årsdag! "," Mycket fint par, och Jackman är generellt stilig och en exemplarisk familjeman. Det är trevligt att titta på dem, "etc.
Läs också

Hugh och Deborra tillsammans i mer än 2 decennier

Jackman och Furness träffades 1995, då de deltog i filmen av serien "Correlli". Vid den tiden var Deborra redan ganska känd skådespelerska i Australien, men Hugh kunde inte skryta med det. Om hans bekanta med sin framtida fru, minns Jackman på showen Ellen DeGeneres förra året. Det var det han sa om Furness:

"Sedan började jag bara min skådespelarkarriär. Självklart visste jag vem Deborra var, men när jag såg henne bredvid mig på uppsättningen var jag väldigt generad. För mig var hon inte bara en begåvad och auktoritativ skådespelerska, utan också en mycket vacker kvinna. Under lång tid kunde jag inte övervinna mig själv för att prata med henne. Och nu nämnde jag ett par fraser med henne. Det visade sig att det inte fanns något att oroa sig för. En vecka senare bjöd jag henne till middag. Även om inte, inte bara henne, men 20 fler människor. Det var en galen handling. Varför jag gjorde det, förstår fortfarande inte. Där drack jag lite och bekände henne förälskad. Efter många år som vi är tillsammans kan jag med säkerhet säga att Deborra är det vackraste och bästa som har hänt med mig i mitt liv. "
Deborra Lee Furness och Hugh Jackman tillsammans i mer än 20 år

Bröllopet av skådespelare ägde rum nästan ett år efter mötet, i april 1996. Ett par av sina barn gör det inte, men det finns två adopterade barn. Oscar-pojken togs in i familjen strax efter födseln, i maj 2000 och en flicka som heter Ava 2005.

Hugh Jackman och Deborra Lee Furness med adopterade barn