Heliga vatten - egenskaper

Vattenmolekylen har en fantastisk egenskap att variera beroende på omgivande energi och bär i sig viss information. Forskare har upprepade gånger hävdat att vattnet, laddat före krigsbilderna, under kristallisering har ett skarpt kaotiskt mönster. Men vattnet från templets väggar är bra och kan utföra mirakel.

Det finns flera ställen där du kan ta heligt vatten. För det första är det en kyrka eller ett tempel. På platser av mänsklig ånger skördar prästmästare en speciell behållare, varifrån alla kan samla mirakulöst vatten. För det andra är det vissa källor, med vilka legender och övertygelser är relaterade. Källan kan till exempel vara en helgon, om den uppstod av en blixtnedslag eller en ek växer nära en fjäder, som planterades av en berömd munk för hundratals år sedan etc. För det tredje förvärvar vattnet en helig egendom när källan ligger på klostrets territorium.

På dagen för Herrens dop blir allt vatten i naturliga källor heligt och anses vara den mest helande. Enligt förfäderna antas det att om du bader i ett ishål den här dagen, kommer sjukdomen hela året att omgå dig.

Egenskaper av heligt vatten

Heligt vatten kan läka från det onda ögat, både småbarn och vuxna. Om du känner dig plötsligt dålig efter en promenad eller en dags arbete, men för sjukdomen finns det inga tydliga skäl - utföra en ritukt av tvättning med heligt vatten. För att göra det här, läs först "Vår Fader" bönen ovanför muggen med det heliga vattnet tre gånger, drick sedan lite vatten, tvätta ansiktet och varsomt dra dina händer, fötter och mage av växelvis. Liknande åtgärder hjälper till att rädda barnet från det onda ögat av slumpmässiga förbipasserande.

Hur man dricker heligt vatten?

Man tror att den dagliga användningen av heligt vatten hjälper till att bli av med sjukdomar och olyckor. Men sådant vatten kommer bara att ge lycka och hälsa till rättfärdiga människor. Därför kan man inte mirakla Herrens befalinger genom att ta mirakulöst vatten.

Vad mer kan du göra med heligt vatten?

Heligt vatten kan läka inte bara kroppen utan hjälper också att skydda huset från onda andar. Kunniga människor rekommenderar att man går hemma medurs och sprinklar hörnen med mirakulöst vatten, då måste man gå runt huset med kyrkans ljus i samma riktning. Att göra sådana enkla ritualer , du kommer att bosätta sig i huset lugn och ro.