Häxa Makeover för Halloween

Bilden av en häxa är en av de mest populära idéerna för Halloween. Denna roll är relevant inte bara för en idealiskt lämplig sinisterande roll utan också för att förbli feminin och attraktiv. Men dessa egenskaper är mycket viktiga på semestern, där alla försöker skapa en skrämmande och skrämmande effekt på egen väg. Naturligtvis är huvuddelen för häxans roll outfiten. Idag är det inte svårt att välja en originalklänning eller en kappa, för att komplettera den med en kvast, en bok av stavar, alla slags drycker i bubblor, en disheveled frisör eller en keps och samtidigt vara original och individuell efter eget val. Det är dock mycket viktigt att ägna särskild uppmärksamhet åt häxan till Halloween. Det här elementet i bilden träder trots allt ofta som den viktigaste definierande rollen i detaljerna.

Makeup häxa till Halloween hemma

Makeupen av en häxa till Halloween ska vara skrämmande och samtidigt attraktiv. Var inte bara uppmärksam på den skrämmande sidan av sminken. Det är också viktigt att betona kvinnlighet och uttryck i din smink. Och om det nu såg ut som om det är omöjligt att göra en idealisk smink själv, då är du djupt misstag. Det är bara nödvändigt att hålla sig till de viktigaste rekommendationerna som hjälper till att fullt ut genomföra idén om en otrevlig bild. Låt oss ta reda på vilken typ av Halloween makeup för tjejer motsvarar rollen som en häxa?

Ljusa ögon rökiga ögon . Det är mycket viktigt att betona mysteriens och mystiken i utseendet. Detta hanteras bäst av mörk smink i stil med rökiga ögon. Du kan välja idén om svarta ögonfransar och ögonfransar i gotisk stil eller slå bilden med en kombination av rika nyanser av brunt, grått, blått. Det faktiska valet för häxans bild kommer också att vara en tillägg av röd färg till ögonens smink.

Blodiga svarta läppar . Med tanke på semesterdagen bör läppstift vara så nära mystiken som möjligt. Föreningar med blod och kött är den perfekta lösningen i sminkens leksaker. Därför är de faktiska läppstiftens färger för bilden röd , skarlagd, granatäpple med tillägg av en svart kontur eller en ljus nyans vid basen.

Brutna ögonbryn . Denna del av ansiktet bör uttryckas inte mindre än ögonen och läpparna. Det är inte nödvändigt att dra en onaturlig bred eller ovanlig form av ögonbrynet. Men denna zon bör betonas med en tydlig linje.

Ett blekt ansikte . Som du vet är en häxa en varelse ganska mytisk än verklig. Denna bild på alla helgons natt kombineras ofta med temat de döda och vampyrerna. Därför kännetecknas Halloween av ansiktets bleka ansiktsbehandling för heksens smink. Hemma måste du använda den ljusaste nyansen av pulver eller till och med smink. Det faktiska tillägget i detta fall kommer att vara grön eller blå sprayning, vilket ytterligare kommer att approximera utseendet av den onda andan.

Vacker professionell sminkhäxa till Halloween

Som du kan se, kan häxan till Halloween bli gjort hemma, om du gör lite arbete, fråga dig själv ett tema och ge det här elementet av bilden lite mer tid än det dagliga visaget. Det är dock inte värt att neka idén om professionella tjänster. När allt kommer omkring, kan stylisterna idag förkroppsliga de mest orealistiska och ovanliga idéerna som ytterligare kommer att underlätta individualiteten i ditt val och sätta dig ifrån varandra från resten av häxorna. Med tanke på den vackraste sminken för en olycklig häxa är det värt att nämna att en sådan smink också inbegriper rädsla, onaturlighet, någon form av giftighet. Därför är den verkliga professionella sminken av häxan till Halloween grönaktig hud, en rynkimitation, muskelslagning och ett skelett, men också en perfekt jämn inbjudande hud, ett sexuellt utseende förgiftat med giftiga nyanser av skönhet.