Glasgolv

Glasgolvet kan imponera på någon person tack vare den gränslösa möjligheten att skapa olika effekter. Han lockar sin luftighet i samband med den stora styrkan. Oftast är glas ett element i modern stil, där dess struktur och inredning används aktivt. Du kan sluta på versionen av reliefglaset eller på sandblästring, spegel eller folieytan. Men de mest ursprungliga våningarna erhålls genom fotoutskrift, vilket ger en 3-D-effekt.

Glas golv i lägenheten

  1. Mosaic . För fans av teckningar och konstverk kan du rekommendera en teknik som ett glasmosaik på golvet. Skapandet av kompositioner är ett mycket komplicerat och noggrannt arbete, som producenten försöker underlätta genom frisläppande av färdiga fragment. Mot mosaiken är det bekvämt på platser med ojämn yta, såväl på podier eller liknande strukturer, när det är nödvändigt att flytta från en horisontell yta till en vertikal eller vice versa. Golmis golvmosaik utmärks av glas, som för att ge den styrka genomgår särskild behandling. Glasmosaik på golvet - det här är en riktig dekoration av lägenheten, som ofta ses i vardagsrummen.
  2. Golv med belysning . Exklusivt inrednings utrymme är lätt att skapa med hjälp av en sådan original design. Om så önskas kan du ändra eller kombinera bakgrundsbelysningen. Under glasytan är LED-remsor som regel anslutna till ramen, som styrs från konsolen. Med den här metoden kan du fokusera på inredningselementet. Till exempel kan en balkong med ett glasgolv med inbyggd belysning överstiga dina förväntningar.
  3. Glasfält . Vissa ägare gillar den typ av yta som inte har en enda ledning och i de flesta fall upptar hela området i rummet. Glasgolvet av detta slag är mycket bekvämt och praktiskt för köket.
  4. Glasgolvfönster . Golv av denna typ kan fyllas med olika dekorativa element, oftast marina teman. För att skapa ett fönster, öva på att göra en nisch eller höja ytan till önskad höjd. För denna typ av golv tillverkas speciella ramar. Glasgolv med showcase kan vara både i badrummet och i vardagsrummet.
  5. Glasband . Vissa föremål i huset bör fördelas längs omkretsen med en glasväg. Mycket vackert utseende band av frostat glas. Glasgolv i form av stigar med belysning kan dekorera alla rum i ditt hus.