Gissar på Board of Wingyi

För första gången visade den analoga Wingjibrädet i forntida Egypten i tempel av gud Set. Denna enhet såg ut så här: en guldring hängdes på en lång sträng ovanför ett stort runt bord, på vars yta hieroglyfer och olika magiska symboler skars ut.

Det moderna styrelsen uppträdde redan 1889. Även om det inte fanns någon bred reklam, var brädorna helt enkelt i stor efterfrågan, eftersom alla ville kommunicera med människor som inte längre var bland de levande.

Hur ser Wingji-häxverk ut?

Styrelsen kan inte bara köpas, men också tillverkas självständigt. Som material används papper, trä, sten, metall. På brädet finns alla bokstäver i alfabetet, siffrorna och 3 ord: "ja", "nej", "farväl". Som en pekare kan du också använda olika föremål. I inköpsalternativen finns till exempel en speciell pil, och du kan använda en tallrik, en nål, en spegel och andra föremål. Vem som helst kan komma på Wingjis styrelse.

De använder en styrelse för att genomföra spiritualistiska sessioner . Den framkallade andan hjälper till att känna till svaret på frågan. Pilen som påverkas av andra världsliga styrkor börjar röra sig och peka på specifika bokstäver, från vilka orden bildar.

Gissar på Board of Wingyi

Ta brädet, lägg det på bordet och nästa ljus flera ljus. Det är viktigt att du inte stör under ritualen för att inte bryta kommunikationen. Låt oss nu gå direkt till förmögenheten på Wyndzhi Witch Board. Rör fingertopparna på båda händerna till pekaren, koncentrera och ringa andan. Det kan vara någon, avlidna släktingar, historiska figurer osv. För att göra detta, upprepa ständigt: "En sådan ande, kom!". Så snart du känner närvaron av andra världskrig och ser pekarens rörelse, kan du vara säker på andan sida vid sida. Innan du ställer en fråga, fråga om han är redo att samarbeta med dig. När du får ett bekräftande svar kan du börja ställa frågor. Försök att först fråga vad du kan svara eller "ja" eller "nej".