Elton John var tvungen att betala för sexuella trakasserier

Den 69-årige Elton John kunde inte ge domstolen starka bevis på hans oskuld i samband med sexuella trakasserier mot Jeffrey Wenniger, som arbetade som säkerhetsvakt med sångaren. Han var tvungen att betala käranden en sexfigurig summa för moralskada.

Prestavuchy arbetsgivare

I mars stämde livvakt Elton John honom och anklagade den tidigare chefen för allvarliga saker. Han sa att utövaren hela tiden grep honom av könsorganen, försökte lägga händerna i byxorna, plågade och förföljde honom. Sir Elton erkände självklart inte sin skuld och kallade Wennigers ord "grundlösa lögner".

Läs också

Dölj brottsligheten

Enligt A Sun på söndagen ville den legendariska sångaren inte ha publicitet och löst problemet med offret, som sparkades år 2015, amicably betalade honom en solid kompensation och använde också alla sina anslutningar för att förhindra att informationen blev offentlig.

Angry Elton ville rehabilitera sitt ärliga namn, men Court of Appeal bekräftade det tidigare beslutet, enligt vilket journalister hade rätt att skriva ut skandaligt material.

Vi tillägger att sångarens representant fortsätter att neka vaktens påståenden, men kan inte förklara varför hans klient överförde så stora pengar till Jeffrey Wennigers konto.