Coat med läderinsatser

Höstrockar med läderinsatser har blivit framgångsrikt blandade i livets urbana rytm. De verkade relativt nyligen, men vunnit sin konsument konsekvent. Användningen av olika texturer i kläder är en trend i nuvarande mode. Olika tyger (ull, kashmir, draperi, boule, etc.), kombinerat i rockar kan vara vilken färg som helst. Naturligtvis ser det ut sig ljusare och mer spektakulärt.

Hur man väljer en stil rock?

När du väljer en kappa måste du vara uppmärksam på axelns bredd, om storleken inte passar din, så kommer den här frasen "från andras axel". Oftast kommer kapporna i raka klipp, så de är tillgängliga för tjejer med vilken form som helst. Naturligtvis är färgvalet en smakfråga, men svarta plagg med läderinsatser kan dölja felaktigheterna i figuren, och de är också praktiska när man bär. Saker med läderelement ser ganska snygga och obehagliga ut.

Efter att ha slutat valet på en sådan modell, finns det en logisk fråga om vad man ska ha på en kappa med läderinsatser. Modeller med knälängdskonstruktioner erbjuds att bäras av smala blå eller svarta jeans, jeans-pojkvänner eller svarta läderbyxor, shorts, kompletterar bilden med fotkängor eller herrskor. Modeller av midi och maxi längd kan kompletteras med fashionabla stövlar eller knä stövlar den här säsongen.

Coat med läderinsatser från Zara

En kappa med läderinsatser från det världsberömda Zara-märket är mer av en millitaritstil. Kompletterande trendiga bågar med denim, spets, stickade kläder, den grova manens stil blir mer feminin och mjuk. Det rekommenderas att komplettera det med skor på en platt såg - skor, kläder, oxford stövlar, stövlar och även tillbehör av enkla former med minimal inredning.