Bröllop frisyrer för medium hår med en slöja

Frånvaron av slöjor i bröllopsensemblen ser ofta oorganisk ut, så många framtida brudar föredrar att skapa en bild med detta tillbehör. Om firandet äger rum i den europeiska klassiska stilen , kan man utan slöja, eftersom det i detta fall är känsligheten och "jämnheten" av bilden välkommen. De nuvarande trenderna i bröllopsmode indikerar dock en återgång till högtidlighet och prakt, så ägarna av medellångt hår är intresserade av alternativen för läggning, vilket kommer att vara i harmoni med detta tillbehör. Snygga vackra bröllops frisyrer för medelstarkt hår med ett slöja kommer att vara en utmärkt dekoration för den högtidliga bågen om den väljs rätt och utförs av en erfaren hantverkare.

Välja en frisyr för en slöja

Slöjor kan vara frodiga eller lakoniska, har en mycket annan längd och antal lager. Det här kommer från detta och beror på brudens hår på medelhår med ett slöja. Förutom tillbehörsstilen är både ansiktsformen och bröllopens stil stilig. På tröskeln till en av de viktigaste händelserna är det värt att experimentera med stylingen för att vara säker på valet av det optimala alternativet.

Löst, strömmande hår på axlarna är ett alternativ som kommer att tilltala de tjejer som vill se snyggt, söt och väldigt naturligt på bröllopsdagen. Sådana frisyrer med slöja på medelhår kompletteras vanligen med krullar, eftersom även det mest lyxiga håret räts ut av en styler, efter några timmar utan kamning, inte ser väldigt estetiskt ut. Avskiljningen kan vara snett eller centralt, och låsningarna är små eller stora.

Om detta alternativ verkar för opretentiöst kan du använda en diadem, en vacker hårnål eller en stor levande blomma. Både flerskikts- och enkelskiktsslör harmoniserar perfekt med det uppsamlade håret. Om tillbehöret är enkelskiktat, kommer frisör med klassiska balkar, volymfläckar, stora stift att passa. Ett tvåskiktsslöja lockar uppmärksamhet av sig själv, så läggningen bör vara kortfattad. Komplexa smycken och element i detta fall vikt bilden, gör det billigare. Men ett lyxigt flerskiktstillbehör kräver glans. Du kan stoppa valet på overhead chignon, uppsättningen krullar av olika storlekar.

Bröllop frisyrer under slöjan för medelhår är gjorda på ett sådant sätt att tillbehöret är fastsatt på nacken, på kronan eller direkt under det uppsamlade håret. Och det betyder att ett brett utbud av kammar, hårnålar, broscher och diademer används i stor utsträckning. Inte mindre spektakulära, de ser i kombination med den ursprungliga väven. Openwork flätor, som kan vara stränga och släta eller lite slarviga, gör frisyren lyxig.

Om slöjan kombineras med en tiara, ska stylingen vara hög och frodig. Hästsvansen, den klassiska "babette" eller "malvina" i det här fallet kommer att vara lämpliga. För att hålla diademen fast, orsakade inte obehag, det bör fixeras på håret genom osynlighet eller en kam.

Lika imponerande på håret av medellång längd ser ligger i grekisk stil . Sådana frisyrer ger bilden ömhet, romantik och på bröllopsdagen många brudar vill se exakt ut så. I detta fall finns det relevanta ljusa band, stora pärlor, liten vävning.

Välja en frisyr som kommer att bli en viktig del av bröllopsbilden, det är nödvändigt att följa en enkel regel: ju kortare slöjan är, ju högre och ljusare ska frisyren vara. Och glöm inte om praktiken. En komplicerad frisyr i kombination med ett flerskiktslångt slöja, som förhindrar fri rörlighet, kan förstöra intrycket av firandet.