Affärsstil - reglerna för att skapa den perfekta kontorsbilden

Livsstilen och arbetet i den moderna fashionisten lämnar ett avtryck på hela hennes bild som helhet. Så, det mässiga kön, mestadels tid på sina kontor och arbetsmöten, väljer en affärsstil i kläder, med betoning på deras allvar, vikt och höga kvalifikationer.

Affärsstil kläder för kvinnor 2018

Om några år sedan var affärsformen för kläder för kvinnor förknippad med något tråkigt och oförutsägbart, har situationen i dag förändrats radikalt. Stylister och designers i varje säsong utvecklar ett stort antal intressanta och originella modeller av byxor och kjolar, eleganta klänningar , feminina blusar och andra garderobsprodukter, som kan dyka upp på kontoret och vid ett möte med partners. Affärsstil för flickan skapar snygga och uttrycksfulla bilder, men det distraherar inte uppmärksamhet från sin egen arbetarkvaliteter, vilket är mycket viktigt i näringslivet.

År 2018 är affärsstilen för kläder för det fria könet baserat på följande modetrender och nuvarande trender:

Trendiga bilder i affärsstil 2018

Aktuella modetrender från 2018, affärsstil, gör det möjligt att skapa intressanta och originella bilder för arbete och officiella evenemang. Så under den kommande säsongen kan varje tjej lätt lägga på en byxor med ovanlig färg, till exempel fuchsia eller indigo. Dessa alternativ ser bara fantastiskt ut och betonar förmågan hos ägaren att smaka på garderoben.

Under tiden, om valet av tjejen föll på en liknande produkt, skulle alla andra komponenter i hennes fashionabla look vara lika fasthållna och lakoniska. Så i det här fallet bör du hämta klassiska skor-båtar med universell färgskugga på en hälhöjd på 5-7 centimeter och en medelstor väska av äkta läder i skontonen. Under jackan rekommenderas att du bär en enkel snövit blus som inte lockar uppmärksamhet.

När du väljer klassiska stränga drag i svart, grå eller beige, kan du diversifiera bilden med en ljus blus eller lockiga tillbehör. Detsamma gäller för affärsklänningar - de kan kompletteras med en utsökt halsduk eller attraktivt hårprydnad. Dessutom är det väldigt intressant att titta på den faktiska kombinationen under den här säsongen, där färgskalan på kjolen och jackan är vald så att en gradienteffekt skapas, som går från ljus till mörk.

Trendiga bilder i affärsstil 2018

Kvinna affärsstil

Denna trend av mode, som en affärsstil, sträcker sig till flera kategorier, inklusive och kvinnokläder. Det innebär 2 grader av svårighetsgrad - för att förhandla och tala vid officiella evenemang ges de strängaste kombinationerna av ämnen som inte tillåter absolut ingenting överflödigt och för vanligt arbete på kontoret - kostymer och kombinationer som mindre stränga krav ställs på. Dessutom införde affärsstilen 2018 för kvinnan några ytterligare element som kan utspäda överdriven svårighetsgrad och officiellitet, till exempel capri.

I varje kläders garderob som föredrar affärsstil, bör följande ämnen vara närvarande:

Klassiska klänningar - affärsstil

Dessa garderobeskåp är föremål för speciella krav. Klänningar i affärsstil ska variera runt knäet, inte mer än 5-10 centimeter, färgen bör hållas fast och dämpad, inte svansen ska vara överdriven eller för lös. Dessutom accepterar affärsmodell stil inte djupa skärningar och en öppen decolletezon.

Business stil kostymer

Att arbeta och besöka officiella evenemang kan vackra damer välja en kostym, den övre delen är en jacka, och den nedre delen är en kjol, byxor eller en klänning. Dessutom erbjuder moderna stylister och designers tjejer tredeliga kostymer och fyra, vilket inkluderar flera garderobsprodukter gjorda i en stil.

Kvinnorbyxor i affärsstil är det mest allvarliga alternativet, vilket oftast väljs av anställda inom skatte-, bank- och försäkringsinstitut. I de flesta fall antas det en traditionell skärning av en jacka och byxor, en ideal jämnhet av linjer och åtstramning av siluetten. Under tiden kan moderna variationer av byxor ha en låg landning och en smal skärning.

En kostym med kjol innefattar nästan alltid en "penna" -stil och med en klänning ett elegant "fall". I samtliga fall kan komponenterna i ensemblen ha samma färgskugga och olika, och i det senare fallet bör jackans ton vara ljusare än tonen i botten. Färgen på kvinnors kostymer i affärsstil är vald med hänsyn till årets säsong enligt följande princip:

Kjolar - affärsstil

Klädens affärsstil tillåter inte en överdriven passform, så kjolen inte bör stärka andras uppmärksamhet på sin förtrogna charm. Inte acceptabelt och längden på affärslivets mini-längds kjol kan fluktuera över eller under knäet bara på handflatan. När det gäller stilar, bör preferenser ges till kjolar-tulpan eller penna, och mycket unga damer har råd och fläckar produkter.

Byxor i affärsstil

Klädens officiella och affärsstil reglerar klart valet av byxor för en vacker dam. De bör ha en traditionell landning, rak klipp och en dämpad färgskugga. I det konventionella affärsläget är vissa friheter tillåtna - intressanta färger, bottnar smalna i botten, närvaron av lyktor eller patchfickor.

Kvinnlig jacka i affärsstil

Stilen för en affärskvinna är inte tänkbar utan en jacka, eftersom det här obligatoriska kaféet i vissa organisationer är obligatoriskt även i varmt väder. I samlingar av moderna märken kan du hitta olika varianter av den här produkten, och de allra flesta är lämpliga för att komplettera bilden av en affärskvinna. Traditionellt kan en jacka vara standard eller långsträckt. Kortare modeller är endast tillåtna med klänningen.

Blusar i affärsstil

För några år sedan hade alla affärskvinnor uteslutande vita blusar av traditionell skärning. Modern affärsstil tillåter andra stilar och variationer, men deras lista är mycket begränsad. Produkter för kontoret och möten med partner måste således uppfylla följande krav:

Affärsstil för feta kvinnor

Dam med aptitretande former kommer inte att möta problemet med att välja garderobsprodukter på kontoret, eftersom affärsstilen för kläder för feta kvinnor är oerhört varierande. Så, klassiska byxor med pilar och en strikt kjolpenna bygger visuellt en silhuett och gör den mycket attraktivare. Jackor i närvaro av extra pounds bör välja en standardlängd. Dessutom kan en bra service tjäna baskiska på en kjol eller blus och klänningpingvin, tillverkad i svartvitt.

Damskor i affärsstil

Som tidigare begränsar affärsstilen 2018 allvarligt valet av skor till en affärskvinna. I denna fashionabla riktning är bara snygga, slutna skor tillåtna och under årets kalla år - stövlar eller stövlar, men bara utanför kontoret. Det är mycket önskvärt att skorna var gjorda av naturmaterial, hade en lugn färgskugga och en häl av medelhöjd ca 5-7 centimeter. Om så önskas kan hälen ersättas med en kil eller föredra en platt såle , men inte till miniatyrkvinnor i mode.

Nails design - affärsstil

Manikyr, affärsstil 2018, bör förbli lugn, naturlig och avslappnad. Ej tillåtna ljusa färger på beläggningen, rhinestones och andra glänsande element. Företräde bör ges till individuella färger och klassiska tekniker. Så det bästa valet för varje dag är en klassisk fransk jacka med ett vitt leende. Dessutom bör affärskvinnor överge och alltför långa naglar - de ser vulgära och fullständigt oacceptabla ut i en kontorsmiljö.

Frisyrer i affärsstil

Vackra frisyrer i affärsstil 2018 bör inte skapa effekten av dishevelment och osjälviskhet. Även om några stickande strängar kan hålla sig ur dem, bör ett långt hår noga kammas och fixeras med en kam eller ett hårklipp . Ägare av medium eller kort hår bör föredra en elegant styling. Om du följer en strikt klädkod, är dina lösa lock inte tillåtna kategoriskt, oavsett situation.