Vad är den bästa maten för katter?

Affärshyllor är överfulla med animaliska produkter, prickiga namn och ljusa etiketter kallar ägarna av husdjur att köpa varor och behandla dem till sina husdjur. Men, efter att ha tittat snävt på etiketterna, hittar du i bankerna en ganska varierad komposition av ingredienser. Tillverkarna tvekar inte och somnar där ens exotiska, som kenguryatin, är det bara att gissa, hur mycket det är användbart för fluffiga husdjur. Därför är frågan, vilken våt och torr mat för katter är bättre, ständigt störande djurälskare. Några tips om detta problem hjälper dig att bestämma när du köper delikatesser till dina älskade små vänner.

Vad är den bästa maten att mata katten?

Först och främst noterar vi att producenter av ekonomiklassprodukter (Sheba, Our Brand, Kitekat, Whiskas, Purina Cat Chow) alltid betalar mycket för reklam och gör ofta rabatter, men kompositionen av sina produkter önskar bäst. Inuti hittar du många kemiska färgämnen, fyllmedel och smakförbättrare som leder till att djuret blir van vid denna typ av mat, men det finns mycket lite kvalitets kött här.

Livsmedel av premiumklassen är bara lite dyrare än "hushållerska", men den har en bättre balanserad komposition. I lådor med foder Advance, Flatazor, Hills Feline, Royal Canin, Eukanuba, Bozita Feline finns det många anständiga produkter, men soja och andra inte mycket användbara tillsatser finns också här. Om du är intresserad av frågan om vilka flytande och torra livsmedel som är bäst för katter, ska du fortfarande titta på superpremieprodukter.

Slutligen är vi utvalda i ämnet, vilken mat för katter är bäst, till det mest användbara för våra furry favorites-produkter. Super-premium-klassen är dyr, men mycket högkvalitativa produkter av ganska kända och prestigefyllda varumärken. Du kan säkert lita på följande företag - 1: a valet, Bosch Sanabelle, Pronature Holistic, Camiao, Nutram. Förutom de angivna namnen finns en grupp högkvalitativa varor som tillhör den holistiska klassens elitmat - ANF-holistisk, Canidae, Wellness, Earthborn Holistic, Innova, GO Natural holistisk, Golden Eagle. Om du inte kan bestämma vilken torr kattmat är bäst, men har tillräckligt med pengar för att köpa din kära så dyra mat, så kan du säkert ta den här säkra och väldigt användbar produkten. Den är balanserad, innehåller inte skadliga komponenter och är förberedd med hjälp av den mest avancerade tekniken.