Smink för brunetter med bruna ögon

Det rätta valet av smink är nyckeln till framgången för en kvinnas bild. Självklart styrs inte alla kvinnor av vissa regler. De flesta fokuserar bara på intuition. Faktum är att det finns vissa regler för smink. Det är viktigt att förstå att sminken för brunetter med bruna ögon på blåögda tjejer, brunhåriga och blondiner inte ser perfekt ut.

Vilken smink passar brunetter med bruna ögon?

De flesta makeupkonstnärer bruna ögon brunetter är avgudad. Ägare av detta utseende för proffs - det stora utrymmet för fantasi. Ett särdrag hos dessa damer är ett piercing-utseende. Det är därför att huvudinriktningen i smink är mycket rekommenderat för ögonen. Idealiska skuggor för mörkögda brunetter:

Titta på någon video makeup lektion för brunetter med bruna ögon och se till att svart tråder är en obligatorisk del av bilden. Du kan applicera den med vanlig penna eller vätska. Linjen ska vara strängt nära linjen av ögonfrans tillväxt.

Daglig smink för brunögda brunetter bör vara naturlig och diskret. Tänk annorlunda, många damer gör det mest allvarliga misstaget. Utan att misslyckas måste man uppmärksamma huden - den måste vara i perfekt skick. Eftersom brunettens ansikte är iögonfallande kan även de minsta bristerna märkas även med blotta ögat.

Dag smink för brunetter med bruna ögon

Dagens bild av den brunögda brunetten ska vara frisk. För att uppnå en sådan effekt kommer det att bidra till spröd pulver av naturlig nyans och en speciell krämvätska. Fokus på ögonbrynen behöver inte nödvändigtvis, men ger dem rätt form - det är nödvändigt. Läppar görs bäst försiktigt rosa.

För varje dag är gyllene skuggor perfekta. Applicera dem på ögonets inre hörn. Utsidan ska vara målade med skuggor av en mörkare nyans. Alla övergångar ska vara noggrant och snyggt skuggade.

Kvällsmakeup för brunetter med bruna ögon

För kvällskonfiguration krävs en klar ögonbryn - de borde vara mörkare. Om så önskas kan du även bearbeta dem med paljetter. Perfekt matchande kontrasterande nyanser - rosa, lila, brons och blå. Mörka nyanser används för den så kallade smokeyisen .

Läpparna kan målas med en ljus röd eller jämn plommonblomma.