Shopping i Nha Trang

I den vietnamesiska staden Nha Trang kan du koppla av, njuta av det varma solskenet samt shopping, vilket här kan vara mycket fördelaktigt och intressant. Shopping i Nha Trang är inte bara stora köpcentrum, men även intressanta små butiker samt färgglada marknader. I allmänhet kommer alla att hitta något till hans smak.

Shopping i Nha Trang, Vietnam

Köpcentrum. Naturligtvis finns det i Nha Trang, som i någon annan storstadsstad, många köpcentrum som är trevliga och förståliga för europeiska turister. På Thai Nguyen finns det ett snabbköp MaxiMark, där du kan hitta allt från mat till kläder. Samtidigt kommer priserna för allt detta glatt överraska någon turist med sin lilla storlek.

I centrum av staden ligger Nha Trang Center - en stor och mycket vacker byggnad på fyra våningar, där du hittar en mängd varor, ett caféområde och en mängd underhållning, som bowling, bio och så vidare. Hitta det här centrumet du kan på Tran Phu, 20.

Det världsberömda METRO-nätverket, välkänt för oss, har ett köpcentrum i Nyachang. Det är i det är bäst att köpa en mängd utrustning. Också i skaldjuravdelningen kan du möta ett stort utbud av varor. Och affären ligger i Vo Canh Village, Vinh Trung Ward, 23/10 St., som ligger nära stadens gränser.

Butiker. Butiker i Nha Trang är mycket mer intressanta att besöka än köpcentrum, eftersom de utmärks av stor färg, liksom mer intressanta varor som du inte hittar i Europa. Till exempel är det mycket mer populärt än vanliga klädaffärer i Nyachang atelier för skräddarsydda kläder. Siden och andra högkvalitativa och dyra vävnader här kan du köpa till ett mycket litet pris och kundservice i atelären helt enkelt på högsta nivå. Atelier Hoang Yen ligger på Nguyen Thien Thuat, 128. Du kan också köpa fina tyger och silke på Silk & Silver butik på Tran Quang Khai, 6.

Khatoco lädervaruaffär, som ligger vid Tran Phu, 70, präglas av ett stort urval av olika lädervaror. Särskilt populära är naturligtvis en mängd saker från huden på en krokodil och en struts. Priserna på shopping i Vietnam och speciellt i Nha Trang för dessa produkter är mycket lägre än i andra länder, så du måste köpa en väska eller en väska gjord av krokodilläder på denna utväg.

Och självklart kan shopping i Vietnam i Nha Trang inte utan smycken. I smyckets och gemologiska centrumet av Angkor Treasure kan du köpa en mängd olika smycken, liksom pärlor, vars pris i Nha Trang också är mycket lägre än, till exempel, i Europa. Du hittar den på Hung Vuong, 24B.

Marknader. På en av stadens centrala gator är den berömda nattmarknaden, vilken varje turist måste besöka. En mängd olika souvenirer, frukt, fisk, färgglada lokala rätter ... Det här är vad du behöver för att bekanta dig med stadens kultur.