Sexiga doft hemligheter

Från och med tidens tider har kvinnor försökt att engagera sig i ett mycket viktigt och ansvarsfullt företagande - konsten att förföra en man. Och under den här tiden har det vackra könet samlat många intressanta och effektiva tekniker som fungerar utan att misslyckas.

Experter anser att lukt är en av de mest kraftfulla påverkningarna på människans psykologi. Aromen påverkar verkligen hjärnans receptorer, och beroende på arten av denna doft ändras också mänskligt beteende. Skarpa, grova och "kalla" lukt är uppfriskande, medan "varmt", omslutande och mildt tvärtom, slappna av.

Vad betyder "sexuell doft": en manlig och kvinnlig look

Överraskande, om du hittar en manlig och kvinnlig titt på en sexig och trevlig doft, kommer det inte alltid att matcha. Om de flesta kvinnor tycker om söta dofter trevligt, då kommer vissa män att vara oense med det här och ge sina preferenser lite grov och samtidigt tusensköniga parfymer som har en delikat, rik smak. Vanligtvis kallar marknadsförare denna kategori av parfym "sensuell".

Kvinnor, som inte känner till och inte känner den här fina linjen mellan "söt" och "sensuell", gör sitt sminkbord sugeriga, kvävande aromer som är trevliga de första 5 minuterna och börjar sedan vara för påträngande för andra.

Vilka ingredienser gör duften sexig?

Om du blint tror på parfymannonsering kan du vara säker på att bara en magisk anda som orsakar passion gör en kvinna till en attraktiv och oberoende superboss. Men i själva verket är de flesta av dessa smaker oftast besvikna kunderna - inte att antalet fans ökade, även komplimang ingen gjorde! Och detta är i bästa fall, eftersom parfymer ibland är så beroende av tanken att de skapar helt doftande dofter som Moskva, som är outhärdliga av många människor.

Så att doften är trevlig och attraktiv, bör den ha flera anteckningar av annan natur:

  1. Ömhet. Delikata anteckningar är i regel blommiga. Vilken typ av blomma det kommer att bero beror på personliga preferenser (till exempel jasmin, snödroppe, lilja i dalen, magnolia), men det borde inte låta skarpa och cloying, eftersom syftet är att få parfym till parfym.
  2. Skarpa anteckningar. Som regel är det berry nyanser som ger lite skärpa till parfym. Om det inte existerar kan kompositionen vara väldigt saftig och av samma typ.
  3. Kalla anteckningar. Citrus, sandelträ, mynta - dessa ingredienser ger doften lite friskhet. Det är nog bara en sådan komponent, så att den sexuella parfymen inte blir en obsessiv och obehaglig lukt, som du vill späda ut med frisk luft. Denna kategori är en av de viktigaste för att skapa en voluminös och intressant smak.
  4. Varma anteckningar. Vanilj, kanel, bärnsten - dessa ingredienser ger smaken värme, men om de är för mycket i kompositionen måste du vara uppmärksam, men räcker det en lista med kalla anteckningar som kompenserar för denna sötma?
  5. Musk är grunden för sexuell doft. Så det här är den sista ingrediensen i listan och den första som är viktig för att skapa en sexig doft. Musk produceras av körtlar av vissa djur, och det är fantastiskt att de mest sexuella dofterna anses vara musk. Utan denna ingrediens börjar inte parfymen spela i olika färger, lämnar inte en attraktiv plommon och varar mycket länge. Därför är denna komponent helt enkelt nödvändig för att skapa en minnesvärd och sensuell arom som kommer att ha olika nyanser - beroende på ytterligare kalla, varma, skarpa och skonsamma anteckningar.

Dessa egenskaper skapar en vinn-vinnbild av volymaktig arom, som förvärvar olika nyanser över tiden. Idag finns det mycket parfymer som inte matchar dessa parametrar, men det finns också tillräckligt med de som kombinerar alla 4 nyanser (i olika proportioner) och, framför allt, muskybasen.