Ponostalgiruem: skådespelarna i serien "Wild Angel" då och nu

Ta reda på vad som hände med dina favoritspelare i serien!

21 juli 1999 i Ryssland lanserade premiären av den argentinska serien "Wild Angel". Trots att den ryska publiken redan bokstavligen "överföddes" av Latinamerikansk "tvål" vid den tiden hade "Wild Angel" en fantastisk framgång. Intressant var serien lika populär bland både pensionärer och gymnasieelever. Var och en av 270-serien av denna melodrama var en riktig semester för sina fans. Och nu, efter 18 år, ponostalgiruem och kom ihåg våra favoritkaraktärer ...

Natalia Oreiro - Milagros

Den 23-årige nybörjeskådespelerskan Natalia Oreiro utövade i Wild Angel den orphan Milagros roll som i alla latinamerikanska serier inte alls är föräldralös, men dotter till miljonären. Förresten tog Natalia Oreiro en aktiv roll i arbetet med manuset och hjälpte att skapa heroins karaktär.

Efter filmen blev Natalia väldigt populär, inte bara i Sydamerika utan även i andra länder. Hon fortsatte att stjärna i serien och försökte också mycket framgångsrikt som en sångare. Skådespelerskan var gift två gånger, och år 2012 födde hon sin enda son, Merlin.

Natalia upprätthåller vänliga relationer med sin partner i serien Facundo Arana. Nyligen skrev hon ett gemensamt foto av dem på nätet.

Facundo Arana - Ivo

Innan "Wild Angel" upplyste Arana i en annan populär TV-serie "Black Pearl", men där fick han en sekundär roll som inte gjorde skådespelaren särskilt framgångsrik. Men efter att Facundo spelade rollen som Ivo, den älskade Milagros, föll arbetsförslagen på honom som en snickare. Nu fortsätter han att stärka i serien, såväl som aktivt engagerad i välgörenhet. Han är gift med den argentinska modellen av Maria Sussini, från vilken han har tre barn.

Veronica Vieira - Victoria

Veronica Vieira spelade i serien rollen som Victoria - självisk och ambitiös syster Ivo. Då skådade skådespelerskan i några fler serier och 2008 slog sig in i en filmkarriär, vilket gav företräde åt teatern.

Veronica är gift med argentinsk sångare Francis Cheyne, som varit kär i barndomen. Paret har två döttrar.

Lydia Lamaison - Dona Angelica

Lydia Lamaison, som spelade sin egen mormor Milagros, började sin karriär med en modelleringsverksamhet och omskolades sedan i skådespelersignalerna. Vid filmen i "Wild Angel" var hon redan 84 år gammal. Senare spelade hon i flera andra serier och upphörde att visas endast 2008.

Under 2012 dog Lydia Lamaison på hennes bostad i Buenos Aires, bara tre år före hennes hundratalsår.

Arturo Mali - Federico

Vid tidpunkten för filmen i serien var Arturo Mali redan en fulländad skådespelare och hade på kontot mer än 50 roller i filmer och serier. Tyvärr, några år efter det att filmen slutade i serien, dödades skådespelaren: 2003, under en rundtur i landet, hade han en hjärtinfarkt.

Victoria Oneto - Adeline

Tack vare Victoria Oneto och hennes hjältinna Adelina kom barrettor och broscher med fjärilar i mode, de unga fansen i serien övergav sig prydda med ornament i form av Lepidoptera.

Efter att ha spelat in i "Wild Angel" fortsatte skådespelerskan Victoria Onetto med att star i serien och spelade också på teatern. För närvarande är hon gift med musiker Juan Blas Caballero, vem har den 11-årige dottern Eva. Victoria kallar sig en ledare, hon är mycket energisk och positiv. Skådespelerskan är förtjust i yoga och cykelturer.

Segundo Sernadas - Pablo

Segundo Sernadas är mycket populär i Sydamerika tack vare hans många roller i serier. Han är den främsta favoriten hos alla latinamerikanska kvinnor, men hans hjärta har länge gett skådespelerskan från Peru Janelle Neur, med vilken han spelade in i projektet "Kyssa mig, dåre". Paret har en 8-årig son.

Mariana Arias - Andrea

Mariana Arias är inte bara en skådespelerska, utan också en populär supermodell. Även nu, vid 52, fortsätter hon att delta i olika reklamkampanjer. Men i filmen har Mariana länge tagits bort: hennes sista roll i filmen spelade hon 2005. Skådespelerskan är gift med ekonomen Roberto Galvozo, tillsammans med vilken hon tar upp sin dotter Palomu, född i ett tidigare äktenskap.

Marcello Mascarello - Rocky

Hittills har skådespelaren spelat in mer än 20 filmer och serier. Han spelar också i teaterproduktioner och genomför program på tv.

Gabriela Sari - Gloria

Gloria-tjänarens roll blev för den unga skådespelerskan Gabriela Sari debut. Sedan dess har Gabriela uppträtt i flera andra tv-serier, och ägnade sig också åt att arbeta i teatern. För tillfället är hon nöjd med sin pojkvän, som hon träffat i två år.

Pablo Nowak - Bobby

Skådespelarnas liv har utvecklats framgångsrikt både professionellt och personligt. Han spelade in i många kända tv-serier, bland annat "Manuela", "Angel" och "Adventurers." Pablo är gift med skådespelerskan Andrea Campbell, som har två barn.