Lindsay Lohan förlorade i en rättegång med en chaufför

Tidigare är en av Hollywoods högst betalda skådespelerskor, Lindsay Lohan, nu på väg, men hon måste fortfarande betala av sin tidigare förare, som hon är skyldig till 43 900 dollar enligt ett New York City domstolsbeslut.

rättstvister

År 2015 ansökte Edson Ricci, som tidigare var den personliga chauffören för Lindsay Lohan, till arbetsgivaren för rättegång. Mannen hävdade att skådespelerskan inte vill ge honom ett vänligt lån på 27.839 dollar, vilket är en stor summa pengar för honom.

Enligt Ricci, för tillfället, betalade stjärnan regelbundet en lön, de hade vänliga och tillförlitliga relationer, så han betalade tillfälligt hotellrum och Lohan flygbiljetter flera gånger utan rädsla. Som ett resultat beslöt Lincy att dela med föraren, inte betala för sina tjänster och inte ha gett skulden.

Chaufför Edison Richie

Finaler av utfrågningar

I slutet av förra veckan nådde domaren alla påståenden från käranden och tillade juridiska kostnader för skulden. Att veta att han skulle förlora saken, Lohan, hänvisade till en svår förkylning, deltog inte i mötet.

Läs också

Det är anmärkningsvärt att nästa dag en glad och glad 30-årig skådespelerska utan spår av sjukdom fångades på ett datum med en vacker ung man i London. Efter en promenad gick paret till middag på Scotts elitrestaurang i Mayfair, där bolaget till skådespelerskans flickvänner åtnjöt ostron och champagne.

Carefree Lindsay Lohan med en okänd blondin i London
Lohan och hans vänner på Scotts restaurang