Kvinna espadrilles

På en varm sommardag är skor som kombinerar komfort och stil mycket viktiga. I detta hänseende uppfyller espadrilles helt och hållet alla krav hos modekvinnor: de är bekväma och praktiska, olika och otroligt populära.

Hur ser espadrilles ut?

Namnet gavs till det här fashionabla skoret från växter, från vilka det gjordes i det avlägsna 1300-talet rep och rep. Den första skosulan var gjord av sådana rep, och den övre delen var gjord av duk eller liknande naturduk. Sedan med ett rep var skorna fixerade runt foten, och som ett resultat visade sig ett mycket bekvämt och billigt par ut.

Enkelhet av tillverkning och billighet har gjort sådant skodon populärt. Gradvis från Spanien flyttade hon till andra länder. Från historien är det känt att det var lätta rep och dukskor som föredrogs av många stora artister.

För första gången presenterades enkla bondeskor, speciellt Espadrilles, på modeplattorna runt 1960-talet. Därefter vågade Yves Saint Laurent istället för eleganta skor att sätta på sina modeller är de vanliga bondeskorna. Framgången var svindlande. Som ett resultat började många representanter för bohemerna av dessa tider liksom kända skådespelerskor började vara offentliga i vardagen i enkla tygskor.

Espadrilens skor i vår tid

Idag är valet av stilar av detta moderiktiga skor väldigt bredare, och material för sin produktion är märkbart olika. Om det ursprungligen bara var bitar av tyg och rep, används idag även spets och ritsdekoration.

Skor baserade på espadrillernas klassiska design är så olika att de kan bäras utanför staden och havet, och nu i staden. Det är naturligtvis bättre att inte lägga det på kontoret, men några speciellt uppfinningsrika modekvinnor lyckas skriva kvinnliga espadriller även i en affärsstil.

  1. Lacy espadrilles kan ganska seriöst ersätta andra par skor i sommar. Många modedesigner har satsat på kombinationen av två trender i sommar - espadril och spets. Som ett resultat erbjöd en variant av spetsspadriller modehus Chanel och Valentino. Färgområdet är väldigt brett - från mörka nyanser av svart och brunt till känsligt rosa och beige.
  2. Moccasins-espadrilles på en väldigt tunn yta av tyg - det här är en utmärkt lösning för gratis stads-, strand- eller till och med sportstilar. Färgschemat är som regel övervägande lätt, med hjälp av havstema eller nyanser av himlen.
  3. Espadrilles på en kil är den mest feminina versionen av design från alla. De kan enkelt ersätta traditionella sandaler, om du är ett fan av etnisk stil. Espadrillerna på plattformen kan vara mycket höga eller mycket låga.
  4. Det finns sandaler-espadriller, som väldigt liknar balettskor. Detta är ett bra komplement till kläder gjorda av naturliga lätta tyger som lin, stickat eller bomull.
  5. Espadrilles på snören som fixar skor på foten, ser väldigt ömt ut. Vanligtvis är det här en modell på plattformen, och snören själva är stora och långa.

Med vad bär kvinnliga espadriller?

Här beror allt på den valda modellen. Om du föredrar de enklaste vita espadrillerna på en tunn såg kan kläderna i ett par väljas exakt på samma sätt som saker till sneakers och mockasiner. Dessa är enkla jeans och denim shorts, toppar och T-shirts. Lämpliga korta capribyxor eller broscher av lätt bomull och rymliga skjortor av herrskärning.

Det är lite svårare att välja kläder på skor på kil. Kvinna espadrilles på en plattform är bättre att bära med långa sarafaner och kjolar på golvet. Jeans är helst slitna eller smala. Utmärkt sådana skor "gör vänner" med kläder i en ljus marin stil.

Svarta espadriller på en plattform med en sluten eller öppen tå och en sladd runt vristen kan sättas på kontoret. Här är det viktigaste att välja rätt kläder, så att skorna inte går ut ur den allmänna stilen. Till exempel är klänningar-skjortor eller linnedrag som består av capri och en kort jacka lämpliga.