Kamille med pärlor

Camomiles är en av de mest populära färgerna i beading. Den första anledningen är skönhet och blygsamhet i denna underbara sommarblomma, den andra är enkelheten i dess vävning. Väv en blomma från pärlor är inte alls svår, det är till och med ett barn, och vävningsprocessen kommer säkert att vara intressant och fascinerande.

Vevar kamille från pärlor

Innan vi börjar väva, kommer vi att kontrollera om vi har allt som behövs för detta:

När allt är klart gör vi kamillevävning.

Hur man väver en tusensköna från pärlor?

 1. Vi börjar arbetet med vävning av kamilleblomningar. Skär en bit av tråd 25 cm lång och sätt på den 15 vita pärlor. Böj nu tråden i halv så att på en av de lika halvorna var pärlor, var den andra fri. Ta nu den andra svansen av tråden och låt den passera genom pärlorna, från och med andra och sista.
 2. Nu i båda ändarna på ledningen lägger vi på 17 vita pärlor, böjer dem ner och varje kant av tråden passerar genom den första undre pärlan. Vi styrs av ritningen av hur man gör det korrekt.
 3. Vi stramar tråden tätt så att tre pärlor ligger i samma plan, men det är viktigt att inte överdriva det, annars får vi en knopp istället för ett blad. Sedan arbetar vi samtidigt med båda ändarna av tråden samtidigt som vi sy på dem nu 19 pärlor, varefter ändarna passerar genom de sista pärlorna på de tidigare bandet.
 4. Stram igen tråden ordentligt, placera alla rader i ett plan, vrid kanterna och få den första färdiga kronbladet av kamille från pärlor.
 5. Nu ska vi göra flera fler av samma kronblad, deras antal beror på hur mycket frodig tusensköna du vill göra. Det optimala antalet kronblad för en blomma är från sex till åtta.
 6. Nu kommer vi att vara förlovade i kärnan av kamille från pärlor. För att göra detta bör vi bekanta oss med tekniken för fransk beading. Så, låt oss ta de gula pärlorna och trådsnittslängden på 30 centimeter.
 7. På trådskärningen bildar vi en arbetsslinga. Nu lägger vi tre gula pärlor på tråden och vi lämnar en lång arbetsänd, vi vrider den andra arbetsslingan.
 8. På den fria långa arbetsänden lägger vi på fem pärlor, vi kommer att ordna en ny pärlstavserie nära den föregående och vi kommer inte att vrida vredet tätt.
 9. Återigen stränger vi fem pärlor på arbetsänden och har lika tätt, bara å andra sidan fixar vi positionen för den nya pärlstavsen.
 10. Därefter fortsätter vi att väva på samma sätt, i de två följande raderna strängar vi strängen 8 på tråden och utför sedan två par med 10 pärlor och bildar därigenom en cirkulär tredimensionell figur.
 11. Nu, under den färdiga kärnan, vrider vi de återstående ändarna av tråden.
 12. Vi ska göra en kopp för kamomill från en grön pärla. Klipp en bit av tråd 20 cm lång och lägg så många pärlor på den som den passar från början till slutet. Håll pärlorna, vrid i en cirkel med samma slinglängd på ca 1,5 centimeter. Som ett resultat får vi 5-6 slingor, inte mer. Trådens ändar är stängda i en cirkel och tätt vridna.
 13. När alla element i blommans huvud är klara, kan vi börja montera det. Först och främst vrider vi konsekvent alla producerade kronblad, arbetsstycket är stängt i en cirkel.
 14. I hålet som bildas i mitten av kronbladet passerar vi ändarna av tusenskärnans kärna och skruvar den till stammen, som bildas av kronbladens svansar. Botten på stammen lägger vi på en grön calyx och stramar också. Vi ser till att delarna är tätt fastsatta till varandra och tätt nog utan att skapa onödiga hål. Här har vi en sådan krona.
 15. Från botten ser vårt huvud ut så här.
 16. Nu väver vi kamillebladen från de gröna pärlorna. För att göra detta, ta ledningslängden på 45 centimeter och sätt på den 8 pärlor. En av ändarna av tråden kommer ut och låt oss gå tillbaka genom alla pärlor, förutom den första. Vi tittar på bilden, vad ska hända.
 17. Vid den ena änden av tråden skriver vi fyra pärlor och fyller den ut på samma sätt som i föregående stycke.
 18. Detsamma görs med trådens andra ände.
 19. Nu jobbar vi med båda ändarna samtidigt. Lägg dem ihop och skriv 4 pärlor.
 20. Därefter gör vi grenar i löv och upprepar de sista fyra punkterna i varje ände. Vi väljer storleken som du vill, men du bör ta hänsyn till att alltför fluffigt löv inte kommer att vara stabilt på grund av dess vikt. Vi försöker balansera storleken på toppen av blomman med bladets storlek.
 21. Avsluta nu kamille från pärlorna. Först, fasta lövna till kamille stjälken, noggrant tänkt på platsen för deras plats, lägg sedan några gånger tråden i mulina och tätt linda den med stammen av blomman.
 22. Kamillevävning från pärlor är klar. Det återstår att komma med sitt stöd, lägga i en korg av pärlvase eller sätt i en kruka med jord. Även denna söta blomma kan bli en exklusiv brosch eller en ovanlig charm.