Hur demonterar man mixern?

Vad förenar unga föräldrar, anhängare av en hälsosam livsstil och fans av kulinariska experiment? Naturligtvis är det faktum att alla i hushållet helt enkelt behöver en enhet för snabb slipning av mat. Men vilket företag som helst skulle köpas blender - Bosch, Redmond, Vitek, Polaris eller Braun - med tiden kommer det säkert att vara en fråga hur man demonterar det. Vi kommer att försöka lösa detta ganska svåra problem tillsammans.

Hur är den nedsänkta blandaren?

Utformningen av en handhållen eller, som den kallas också, nedsänkbar bländare är så enkelt som möjligt - motorn, styrsystemet och munstyckena. Arbetselementen är dolda i en plast- eller stålkropp i en strömlinjeformad form. Den vanligaste orsaken till att enheten noggrant vägrar att utföra omedelbara uppgifter är att ett av elementen i styrsystemet eller bränningen av motorn misslyckats. I de flesta fall har utseendet på något av felen en logisk slutsats - förvärvet av en ny enhet, eftersom reparationen inte är rationell. Men om det finns viss kunskap om elteknik, en minsta uppsättning verktyg och en önskan att tinker, är det ganska möjligt att försöka demontera och reparera den nedsänkbara bländaren själv.

Hur demonteras en Vitek-mixer?

De flesta modeller av Vitek nedsänkbara bländare har utseende av en formgjutna del med en ej avtagbar ring i basen, som inte kan demonteras utan att integriteten störs. Därför är det nödvändigt att agera enligt följande: försiktigt peka en tunn skruvmejsel under ringen som håller munstyckena och flytta runt i en cirkel genom att försiktigt bryta igenom limningspunkten. Dra sedan ringen ner och lossa den från resten av höljet. Således bryts kroppen upp i två delar, som du sedan kan försöka klistra ihop.

Hur man demonterar en Redmond blender?

I bländare Redmond består väskan av två halvor, fastsatta med skruvar. Sekvensen av demontering i detta fall är som följer:

  1. Demontera munstycket och använd en kniv för att försiktigt ta bort skyddsringen i basen.
  2. Med en tunn skruvmejsel har underlagen ett överlag av kontrastfärg, som ligger på toppen av mixern.
  3. Ta bort överlägget och skjut det mot basen på enheten.
  4. Vi hittar anslutningsskruvarna under locket och vrider dem.
  5. Vi kopplar bort de två halvorna av väskan.
  6. I demonterad form ser bländaren ut så här: