Ex-make Janet Jackson hävdar att hon har en vuxen dotter

Nyligen heter Janet Jackson ständigt i media. Inte alla hade tid att smälta nyheten om att den 49-årige sångaren blir redo att bli en mamma, eftersom det fanns ett ännu mer chockerande budskap. Angivligen kommer det framtida barnet inte att vara det första för Janet. Hon har en vuxen dotter, född för 30 år sedan.

Skelett i garderoben

Western tabloids skrev om hemligheten, som i många år sångaren gömde sig. Michael Jackson syster födde det första barnet från hennes man James Debarge 1986. Musikeraren själv berättade om denna press. Hon tillade att flickan föddes efter deras officiella skilsmässa.

Karriär i första hand

På den tiden var Janet ännu inte känd och var enligt ex-makeens uppfattning rädd för att barnet inte skulle låta henne bli en stjärna. Efter krumbens födelse gav hon upp det för adoption.

Läs också

Otroligt sanning

Hon pratade inte om vad som hände med förälskaren och visste att han skulle störa henne. På dotterens existens upptäckte Debarzh efter att hon växte upp och ville prata med honom. Flickan kontaktade den påstådda pappan genom att skriva till ett e-postmeddelande och bad om att passera ett faderskapstest. Förresten bestämde mannen inte om han gjorde det.

I ljuset av känslan förknippad med Jacksons intressanta situation, väckte den vuxna dotter igen honom och sa att hon var väldigt arg på det faktum att hennes egen mamma hade vägrat henne, för att hon var barnets första barn.

Låt oss lägga till, de officiella representanterna för diva kommenterar inte de sensationella nyheterna.