Cykelhandskar

Cykling är en fashionabel och mycket användbar tidsfördriv, som lockar fler och fler fans och fans varje dag. Men även i det fallet. Om du är en cykeltur är en aktiv vila och en förändring av landskapet, som hjälper till att abstrahera från vardagen, är det fortfarande värt att ta hand om minsta utrustningen. Det handlar inte om att köpa en dyr cykling, men cykelhandskar är en obligatorisk egenskap. Detta tillbehör utför flera funktioner samtidigt. Först hindrar det att gnugga handflatorna på cykelstyret. Även om den är utrustad med mjuka dynor, kan den linda kvinnliga huden drabbas. Därför är kvinnors cykelhandskar i stor efterfrågan. För det andra är cykling mycket traumatisk. Nedgångar under tävlingarna är inte uteslutna. Oftast går det till knä och händer och handskar - ett utmärkt skydd. För det tredje, med hög hastighet i kallt väder, är händerna mycket kalla, och det här tillbehöret gör att du kan hålla dig varm. Generellt sett några fördelar!

Praktik och stil

I kvalitetscykelhandskar i handflatan finns insatser gjorda av mjuka material eller gel. Tack vare dessa element ökar graden av komfort, och belastningen på handen, som oundvikligen uppstår under långa resor, minskas betydligt. Cykelhandskar kan vara utan fingrar och med långa fingrar. Om sommaren är det första alternativet att föredra, så på vintern är det bättre att använda handskar med långa fingrar. Sådana modeller behåller varma händerna, skyddar dem mot fukt, men de är väl ventilerade. Låt oss inte rabatt det faktum att cykelhandskar är ett mycket snyggt tillbehör som lockar uppmärksamhet. En tjej på cykeltur kan inte gå obemärkt!

Egenskaper av val av handskar

Vet inte hur man väljer cykelhandskar, och vilken modell passar dig? Först bestämmer du för säsongen under vilken du planerar att bära dem. För vintercykelturer är det bättre att välja handskar med värmare, i vilken roll som kan vara fleece eller finull. Toppen är vanligtvis tillverkad av nylon, naturligt eller konstläder. På sommaren är det bekvämare att åka i tunna handskar av lycra eller läder med bomullsfoder. Var uppmärksam på modellerna med glidskyddande silikonbeläggning på handflator och fingrar. Samtidigt kommer dina händer "andas". Utmärkt om överdelen är gjord av nätmaterial.

Lika viktigt är hårdvarans kvalitet. Fästarna på handlederna ska vara starka och av god kvalitet. Modeller med billiga och floppy kardborreband kommer snabbt att förlora funktionalitet. Och självklart väljer du rättvis cykelhandskarens storlek så att de passar snyggt mot dina händer, men tryck inte på dem.