Chanel Iman tillkännagav den närmaste påfyllningen av familjen

27-årige Chanel Iman, som med rätta anses vara en av de mest förföriska "änglarna" i Victoria's Secret, går definitivt till dekretet. Den amerikanska modellen berättade för det här personligen.

Symboliska nyheter

På mors dag, som det internationella samfundet firade igår, bestämde sig Chanel Iman för att dela med fansnyheterna, vilket inte kunde passa bättre för den här semestern.

Supermodel har publicerat sina bilder med sin man, 25-åriga Sterling Shepard, på vilken topless poserar, täcker hennes nakna bröst med sin handflata och hennes svartvita foton. Bilderna visar hennes vackra, redan märkbart rundade mage.

Gravid Chanel Iman

I kommentarerna skrev hon:

"Pappa och mamma kan inte vänta med att träffa dig. Nu när jag är relaterad till denna semester vill jag gratulera alla nuvarande och förväntade mammor den här dagen. Vi är båda välsignade på olika sätt, men vår kärlek har skapat ett underbart nytt liv. Vi kan inte vänta på att vår baby ska födas. Vi tackar gud för att ge oss möjlighet att bli föräldrar och ser fram emot att ta barnet i våra armar. "
Chanel Iman och Sterling Shepard

Icke-grundlösa misstankar

Tillkännagivandet av Chanels graviditet kom inte som en överraskning för de fans som, från tiden för hennes äktenskap med Sterling i mars, trodde att påfyllningen var precis runt hörnet. Faktum är att i fotografierna från firandet var förändringarna i skönheten i skönheten redan synliga. Kändisarna höll tyst till igår.

Chanels bröllop med Sterling Shepard
Läs också

Förresten blir parets barn det första barnet för både Chanel och hennes man. Modell och spelare av New York Giants före bröllopet två år bodde tillsammans, medvetet kommer till äktenskapet.

Förlovningspar i december 2017