Vitaminer för ullkatter

För att katten ska bli frisk och välskött, räcker det inte att mata det under tiden. En katt ska få en komplett uppsättning vitaminer och näringsämnen hela dagen. Men inte alltid vanlig mat kan ge alla behoven hos en katt. I detta fall kan speciella vitaminer hjälpa till.

Om katten har en vacker glänsande päls, indikerar detta att ditt husdjur har god hälsa. Och tvärtom är ett tråkigt nedslaget ullskydd ett tillfälle att vända sig till en veterinär med en katt, som efter att ha undersökt djuret kan ordinera tillsammans med nödvändig behandling och vitaminer för pälsskinnet.

De bästa vitaminerna för vacker kattpäls

Marknaden av vitaminberedningar är verkligen enorm. Bland alla olika vitaminer kan det ibland vara svårt att välja den nödvändiga. Låt oss se vilka vitaminer som är bättre för huden och kappskiktet.

  1. Som en del av vitaminkomplexet innehåller Beaphar Kitty Taurin + Biotin en användbar för kattertaurin, såväl som biotin, vilket har en mycket positiv effekt på kattens hud och ull.
  2. Ett annat vitamintillskott av samma företag Beaphar Laveta Super For Cats gör ditt husdjurs päls mycket vackrare och friskare.
  3. En bra effekt kan uppnås genom att använda vitaminerna Canina Cat Fell OK, som också innehåller biotin, för att förbättra kvaliteten på kattens päls.
  4. Du kan köpa flytande vitaminer till katter för deras vackra ull Canina Cat Felltop Ge eller Polydex "Super ull".
  5. I vitaminlinjen av Dr. Zoos varumärke om hälsan hos ullarna i våra furriga husdjur tar hand om "Skin and Wool Health" -komplexet.

Vitaminer som minskar smältning av katter

Katten svävar två gånger om året under hela livet. På hösten slänger hon av sin lätta ull och lägger på en varmare päls, och på våren tar man om vinteren "kläderna" och övergår sommarrocken. För att hjälpa katten i denna process och påskynda den kan du ge henne under den här perioden de nödvändiga vitaminerna .

  1. Vitaminer TM Excel Brewers på grund av extraktet av vitlök, öljäst, Omega-6 och Omega-3 som finns i dem, är olika mikrolementen mycket användbara under perioden av håravfall och kattmultbildning.
  2. Förutom vitaminer, aminosyror, mineraler och biotin kompletteras vitaminer för Vitomax-katter med ett extrakt av kullrot och berggrund. Tack vare detta bidrar vitaminerna till att eliminera mjäll, skört hår och förbättra sitt utseende. Särskilt bra resultat uppnås vid användning av dessa vitaminer för katter med långt hår. Använd sådana vitaminer och under framställning av djuret till utställningen.